-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlar selam. KızlarSoruyor, Kadınca başta olmak üzere hanımlara yönelik bir çok içerik , blog, site vb. var ancak erkekler için neden böyle bir platform yok? Amacım cinsiyetçilik olarak yaklaşmak değil ama böyle bir platform var da ben mi denk gelmedim henüz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özel günlerimizi konuşacak sıcacık bir platform olsa iyi olurdu :D
Şaka bir yana ne olacak erkeklere özel, karı kız ve araba mı paylaşacağız , zaten piyasada yüzlerce böyle site var :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Sanırım arkadaşın kastettiği şey blogdan ziyade KizlarSoruyor.com gibi bir ortam.Benim şahsi fikrim Kızlar Soruyor, kızlar sorduğu için bu kadar başarılı.Erkekler soruyor olsaydı şimdiye çoktan batardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
KızlarSoruyor kızlara özel bir site değil yalnız. Kızlar ve Erkekleri bir araya getirerek, samimi bir ortam içerisinde birbirleri hakkında merak ettiklerini konuşabilecekleri bir ortam. En azından kuruluş amacı bu, sitenin asıl adresi Girls Ask Guys'dır fakat Türkiye pazarına KızlarSoruyor olarak çevirmişler orası ayrı.
Yani kızlara özgü değil. Ayrıca Türkçe dışında 3 farklı dilde daha siteleri mevcuttur. Bunlar ingilizce, portekizce ve ispanyolca. Yerel bir proje değil değil. Ha kurucusu ve fikir sahibi Türk bir isim Tolga Tanrıseven tebrik ederim kendisini.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ülkemizde erkekler daha çok ekmek peşinde koşturmaktan çok fazla vakit bulamıyorlar kadınlar gibi dedikodu yapmaya. forum ve soru cevap sitelerinin kadınlar üzerine kurulma nedeni bu. hatta sadece ülkemizde değil tüm dünyada böyle.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Erkekmagazin baya kaliteli geldi bana başarılı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Emin olun sitenin adı kızlar soruyor 😂 kızlardan çok erkekler soruyor zaten 😂😂😂😂
2 kişi bu mesajı beğendi.