Yazarbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Projem bir dünya çapında sosyal medya ağı yaratmak. Yeni bir sosyal medya. Biliyorsunuz ki günümüzde insanların çoğu vaktinin büyük bir zamanını sosyal medyalarda ve internette geçiriyor.
Benim bu projemin temel amacı insanların düşünmesi okumadı ve yazması. Çünkü millet olarak çok fazla okuyan ve düşünen bir camia değiliz. Projeye gelecek olursam.
Ilk çapta ingilizce ve türkçe halde yayına girecek ve dünya çapında yayına başlayacak. Üyelik sistemiyle insanlar giriş yapacak ve kendileri yazıp okuyacaklar. Bu durum zarfında kendi maddi kaynaklarım yeterli değil ve hem hosting hem de altyapı sponsoruna ihtiyacım var. Bunları nereden bulabilirim. Dünya çapında ilk 2 ayda 100 bin kişilik bir platform olmayı hedefliyorum
myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting olarak değilde büyük düşünüyorsanız cloud + remote ultra performance db olarak yardımcı olabiliriz. Detaylı iletirmisiniz ayrıca altyapı olarak detay alabilirsem yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam istahini kesmek ve sizi kirmak istemem ama, burada tabiki yardimci olacak arkadaslar hosting sahipleri bulunuyordur.
Tekrardan ama, anladigim kadari ile butceniz reklam vermek icin yeterli degil. Sakin beni yanlis anlamayin onlarca projenin icine girmis ve husran ile ayrilmis biri olarak soyluyorum imternette reklam butcesi olmadan ileriye gidemezsiniz en fazla burada gelen 100 kisi sitenize yada ugulamaniza girecektir. Biz kampanya yaptigimiz halde kadin kullanicilari cekemiyoruz ve kampanya icin verecegimiz iphone ile reklam alsaydik simdiye kadar 100 kullanici barajini gecmistik. Yani soylemme o ki elinizde min 1000 2000 tl yok ise bosa kurek cekmis olursunuz beni yanlis anlamayin lutden sadece bizim agzimiz yandi sizinki yanmasin diye soylemim bulunuyor. Umarim soyledigim gibi olmaz ve hayallerinize ulasirsiniz
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gereksiz işler için harcanan enerji, vakit ve paralar... Birşeyler üretmek iyidir fakat bu üretmek değil mevcut olan şeyi tekrar tekrar denemektir. Başlamadan bitirin derim.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normal bir sosyal medya uygulamasından farkı olmadıkça (yani "Ben olsam neden bu uygulamayı indiririm?" Sorusunun cevabı resim, video, durum paylaşmak olursa hiç kimsenin ilk tercihleri arasında yer almaz fark lazım )başarıya ulaşmanız kolay değil tabi milyonlarca TL yatırım yapmazsanız.
Little things affect little minds.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada silikon vadisine taşınman gerekebilir profesyonel bir ekip istiyorsan. Bir kişi ile olacak birşey değil.
Little things affect little minds.