-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar youtube sayfamda bazı videoların hiç index almadığını gördüm. Oysa videoyu yükleyeli bayağı olmuştu. Google webmaster aracını kullanarak video url sini kayıt mı etmeliyiz? Her video için bunu yapacak mıyız? Çok izlenen videolarım da var; fakat böyle index bile almayan videoların olduğunu yeni farkettim. İndex almamış bir video youtube aramalarında gözükmeyeceği anlamına mı geliyor.
Ve index konusunu araştırırken ping siteleriyle karşılaştım. Ping nedir? Yeni hazırladığımız videolara ping yaptığımızda kanala yada videoya bir zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İndex almamış bir video youtube aramalarında çıkar onda sıkıntı yok fakat o index almayan videolarınızı google'a "submit url" yazarak çıkan siteden indexlettirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şayet videonuzda arama hacmi olan bir başlık kullanıyorsanız, arama motorlarından da hit gelebileceği için url'i cache aldırmakta fayda var. Çünkü google özellikle son 1 yıldır aramalarda 1. sırada youtube videolarını gösteriyor. Ping felan atmayın google spam olarak değerlendirebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.