-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Telif yer miyim yemez miyim sorularına ve ihtimaline hiç hayatında yer vermemek için ismi ve logoyu yakın ama farklı bir şey yapsaydın heşke hocam ne kaynederdin ki.
Ayrıca onu geçtim acun konseptin haklarını satın aldığı için bir tek o yapabiliyor. Youtube'da tutarsa kesinlikle el atar diye düşünüyorum. Bir avukata danısın. Fakat ismi ve logoyu tamamen farklı yaparsanız ve işleyişi de farklı yaparsanız ama aynı kapıya cıkarırsanız başınız ağrımaz.
Projeye gelicek olursak Türkiye sever böyle işleri, uğraşırsanız kesinlikle tutar bi de reklam yapıcam diyorsunuz. Yolunuz açık görünüyor.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu foruma acilen yaş sınırlaması getirilmeli. Kaile alıp cevap yazmayacağım. Yok acun medya metotlarını tanıyormuş. Gerçekten bir yaş sınırlaması getirin şu foruma rahat edelim.
Yahu adam ziraat.net alan adını aldı ziraat bankasında kaybetti davayı hala bana logodan isimden telif yersiniz diyorlar ya, demiyorlarda yiyebilirsiniz diyorlar yorum yapmış olmak için yorum yapmayın şu forumda. Gözünüzde parası olan herkesi ilah etmişsiniz. Yapsın ne olacak yani gelsinler kapatsınlar arkadaş için iyi bir deneyim olur. Hiç yoktan sistemin nasıl işlediğini filan öğrenir tecrübe sahibi olur. Son olarak birde istediğimiz kişiyi engelleyebiliyormuyuz? Mobildeyim, zira bir kaç kişinin ne yorumlarını nede açtığı konuları görmek istemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim bunun gibi bir proje yapman gayet başarılı. Lakin, yarışmalarına küçük ödüller de katarak daha fazla yarışmacı çekebilirsin. Bir de logon sıkıntı olabilir. Değiştirmeni öneririm. Başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
#elbetbirgün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel bir fikir.Denemeye değer.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hafız
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tek değilsin bu projeyi dusunmekte hocam . Bende böyle bir şey dusunuyorum. Fakat telifler , gider masrafları vs işleri karıştırıyor :)
candar375
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence guzel proje, ama isim ve logo sıkıntı gibi. Ses 123 Youtube gibi bir isim de olabilir.