-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence sanal dava aç. Sanal mahkeme kurulsun kılıçlar çekilsin. Yer Gök inlesin. Sonra o küfürbazlara rüyalarında arkalarından köpek kovalama cezası verilsin. :D
Şaka bir yana kardeş mahkemede avucunu yalarsın. Türkiye ofisi varsa telefonunu ara. Yoksa yurtdışı numarasını ara. O da yoksa her gün 10 mail at. elbet canları sıkılıp sana dönerler
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar Riot Games'in merkezine Türkiye Ofisi ile ilgili bir şikayet metni göndermek istiyorum. Destek taleblerini okumadıkları, adaletsiz davrandıkları ve de gerekli yardımı sağlamadığı yönünde bir metin olacak. Bu metni benim için İngilizceye çevirebilecek bir arkadaş var mı?
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kimi kime şikayet edebilirsin ki, oyun sahibi istediği gibi kural koyar.
Bence en iyisi lol destek ekibine mesaj atıp tatlı dille sorunu dile getirmen.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üzülerek söylüyorum ki eline hiç bir şey geçmez. Günde ortalama 7-8 saat lol oynayan birisi olarak bunu söylüyorum. Benim öyle kaç tane hesabım gitti. Binlerce lira harcayıp kostüm filan alıyordum. Ama toksiklikten banlandım kaç defa. Zaten oyuna kaydolurken başta o şartları kabul etmiş oluyorsun. Adamlar kurallarımıza uymazsan banlanırsın paranda kostümlerinde iade edilmez diyor. Bunları kabul ediyorsan kaydol diyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sigorta Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ekran görüntüsü alıp rapor olarak bildirseydiniz keşke
b3ta
APPBeta Mobile
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oyunu indirirken ve kayıt olurken tüm sözleşmeleri kabul etmiş bulunuyorsunuz.
Eğer bu sözleşmeleri, zahmet edip okursanız dava açmaya gram hakkınız olmadığı hatta o oyuna 5 tane ferrari parası bile yatırsanız L.O.L’ün sahibi Riot Games’in hesabınızı hiç bir sebep göstermeksizin kapatabileceği gayet açık bir şekilde yazıyordu.
Hukuken bir olaya girişirseniz, onların sözleşmelerini kabul ettiğinizden dolayı davayı kaybedersiniz ve bu sefer riot games size dava açabilir.
Sözleşmeyi kabul ettiğinizden dolayı Riot Games’in oyunlarında hiç bir hakkınız bulunmamakta ve hiç bir hak iddia edemezsiniz