-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Genelde ben Özellikle Refli Linklerden üye olan birisiyim. Niyetim bu bilgiyi bana vesile olan arkadasada kazanc saglamak... Acikcasi beni refli linkleri görmek rahatsiz etmiyordu bir nevi herkes az'da olsa ekmeginin pesinde... ama elbette forum kurallar ne ise tabiki herkes kayitsiz sartsiz uymali...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı airdroplar sadece referanslı kayıt sunmaktadır. Hepsi için demeyelim. Airdrop ile ilgili bir alt kategori kurmak daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçma! Ne yani airdrop konuları ticaret bölümünde mi açılacak ? Kimse bir şey satmıyor, bedava coin veren siteler paylaşılıyor Refsiz link koyulması şartı olsa bir nebze anlayacağım.Ayrıca airdrop görmekten gına geldi diyenler bakmazsınız olur biter !
Not: Airdrop konuları açmıyorum !
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
asker
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu yasaklamak yerine sabit bir airdrop konusu açsanız ve herkes linklerini orada paylaşssa daha iyi olmaz mı en azından forum kirliliği olmamış olur. Ayrıca her airdrop kazandıracak diye birşey yok. İçlerinden bir tanesi yakalandımı binlerce dolar kaar yaptırıyor. Örneğin btw, stellar, ucash, iost daha örneklerini sayablirim ama forumun takdirine kalmış birşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Sonunda oldu :) ayrıca Bu sadece coin değil para kazanma konuları içinde geçerli olmalı bence.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Cok guzel bir karar olmus bu bedava coinlar insanlari kandirmaktan baska bir ise yaramaz bu isten sadece refle uye yapanlar kazanir onun harici diyer kisiler bos yere baskasi icin vakit gecirmis olur.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Kaynak yazip site adreslerini yazanlarda banlansin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Biri bana refli link paylaşmanın '' bilgi paylaşımı '' olmadığını anlatabilir mi ?
Refli linkte bir bilgi paylaşımıdır bu kesinlikle unutulmamalıdır. Bence güzel bir paylaşım ve haber verme aracıdır, yeni çıkan haberimiz olmayan veya piyasaya yeni girecek coinler hakkında önceden haberdar oluyoruz ?
Kişisel görüşüm bu olay forum yönetiminin kişisel bir yorumlamasıdır. Sizlerden ricam bir kez deha göz gezdirmeniz ve bu konuya açıklık getirmeniz birde kapatmak yerine bir alt forumda açabilirsiniz. Mesela ben merakla yeni gelecek bu paylaşımları bekliyorum.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hasanayt Elbette o da bir bilgi paylaşımıdır ancak olay çığrından çıktı ve suistimal edilmeye başlandı. İlk başta biz de izin veriyorduk buna. Ancak son zamanlarda açılan konuların yüzde 90'ı bilgi paylaşmak dışında sadece referanstan para/kredi kazanayım amacıyla açılmış çöp konulardan oluştuğu için böyle bir karar almak zorunda kaldık. Bu manada kurunun yanında yaş da yanmış oluyor elbet.
Bu tarz konular için bir alt kategori oluşturma fikrini ise değerlendireceğiz. Önerin için ayrıca teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)