-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
merhaba hayırlı forumlar, web sitem wmaraci.com şeklinde ve yeni açılmış seo işlerinden sonra ilk 3e girmiş wmaraci yazınca 3. çıkıyor ilk sırada wmaraci. xyz var ve bu site en son 2009da kullanılmış ben daha aktifim ne zaman bu sitenin önüne geçerim
(umarım anlatabilmişimdir:))
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam içeriğe emek harcarsan zamanla kesinlikle öne gecıyorsun yanı kesın demıyım ama %98 diyim belli olmaz sana denk gelir. Çünkü ben biçok sitemde yaşadım benzer durumları bazılarında net ile co ile com un önlerine geçtim yani google uzantı çok abuk subuk bısey olmadıktan sonra ona bakmıyor zaten. dış seoda önemli ama son zamanlardaki benim izlenimim en önemlisi içerik.Seo uyumlu,kullanıcıya bilgi veren ve kullanıcıyı tutan içerik bunlar oldu mu gerisi kendiliğinden geliyor. He bazen ulan ne kadar uğraşsam boşadam yapmış bıseyde yapmıyor benden önde duruyor diyeceğin zamanlar oluyor çünkü bugünden yarına olacak şeyler değil2-3arasında içerikle istediğin yerlere gelebileceğini düşünüyorum bir kaç tanıtım yazısıyla da desteklemeyı unutma
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İçerik kaliteli olduktan sonra uzantının hiçbir önemi yoktur. Fakat bizde kullanıcıların alışkanlıkları nedeniyle .com seviyoruz. Google zaman zaman sıralamalarda büyük değişiklikler yapar. Siz sitenize içerik girmeye devam edin. Eğer içeriğiniz yeterli olursa en fazla 6 ay içerisinde söz konusu sitenin önüne geçersiniz.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
site içi seo, SSL ve AMP mobil bunlar tamamsa kendini ziyaretçi yerine koyarak uygun içerikler girmelisin. Bu makaleler doyurucu ve ilgi çekici içerik demek ama bunlarda seo uyumlu olmalı.
Devam ettikçe sitene doğal backlinkler alacaksın.
sakın ücretli backlink ve tanıtım yazısı alma. alan biri olarak söylüyorum sıralamalarda düşmeye başlayınca tek tek bu backlinkleri kaldırmaya uğraşıyorsun.
Sosyal medya hesaplarından da tanıtımlarını yap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence görüşünüz yanlış. Şuana kadar hep kendi kategorimde veya yakın kategorilerde backlink aldım ücretli olarak faydasınıda sıralamada çok gördüm. Eğer kategoriniz dışında aldıysanız veya 5 liralık paketlerden vs. Aldıysanız sonucu kötü olmuş olabilir, yanlış bilgilendirmeyelim. @loadmaster
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar yorumlar yazmışlar. Onlara ilaveten şöyle bir şey söyleyeyim, backlink alma konusunda ince çizgiler vardır. Bunun için illa SEO uzmanı olmak gerekmiyor. Biraz mantıkla biraz da backlink alacağınız siteleri araştırarak -ücretli ve ücretsiz fark etmez- güzel çalışmalar yapabilirsiniz.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mobilim tam etiket yapamayacağım bu yüzden kusura bakmayın.
Dediğiniz kimse çöplüğe dönmeyeceğenin garantisini veremez ancak bunu az çok bloğun kendisinden anlayabilirsiniz. Önünüze gelen siteden almayıp ince eleyip sık dokuyup alırsanız "Türkçe hata dolu o kadar site var ki." Sıkıntısının önüne geçmis olursunuz.
Ayrıca şimdiye kadar forumdan hiç link almadım, yukarıda bahsettiğim gibi benden iyi sitelerden arama yaparak iletişim bölümünden site sahibine ulaştım o şekilde satın aldım. Şu an zarar görmemiş olmam ilerde görmeyeceğim anlamına gelmez evet, zaten burada kendi tecrübemi paylaştım ve benim tecrübelerime göre düşünceniz yanlış.
@yilmaz70 Burada zaten aynı şeyi demişiz hocam. "ancak backlink alınan siteler iyi değilse, uzun vadede kesinlikle düşüş yaşanacaktır."
Yoksa tabiki en iyi doğal backlink.