lostyazilim
tr.link

Web sitem ölü sitenin önüne nasıl geçer :)

9 Mesajlar 1.268 Okunma
lstbozum
tr.link

noktapanel noktapanel ben buraya neden çıktım Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 535 / 265
  • Ticaret 19, (%100)
merhaba hayırlı forumlar, web sitem wmaraci.com şeklinde ve yeni açılmış seo işlerinden sonra ilk 3e girmiş wmaraci yazınca 3. çıkıyor ilk sırada wmaraci. xyz var ve bu site en son 2009da kullanılmış ben daha aktifim ne zaman bu sitenin önüne geçerim
(umarım anlatabilmişimdir:))

wmaraci
reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
hocam içeriğe emek harcarsan zamanla kesinlikle öne gecıyorsun yanı kesın demıyım ama %98 diyim belli olmaz sana denk gelir. Çünkü ben biçok sitemde yaşadım benzer durumları bazılarında net ile co ile com un önlerine geçtim yani google uzantı çok abuk subuk bısey olmadıktan sonra ona bakmıyor zaten. dış seoda önemli ama son zamanlardaki benim izlenimim en önemlisi içerik.Seo uyumlu,kullanıcıya bilgi veren ve kullanıcıyı tutan içerik bunlar oldu mu gerisi kendiliğinden geliyor. He bazen ulan ne kadar uğraşsam boşadam yapmış bıseyde yapmıyor benden önde duruyor diyeceğin zamanlar oluyor çünkü bugünden yarına olacak şeyler değil2-3arasında içerikle istediğin yerlere gelebileceğini düşünüyorum bir kaç tanıtım yazısıyla da desteklemeyı unutma
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
İçerik kaliteli olduktan sonra uzantının hiçbir önemi yoktur. Fakat bizde kullanıcıların alışkanlıkları nedeniyle .com seviyoruz. Google zaman zaman sıralamalarda büyük değişiklikler yapar. Siz sitenize içerik girmeye devam edin. Eğer içeriğiniz yeterli olursa en fazla 6 ay içerisinde söz konusu sitenin önüne geçersiniz.
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

loadmaster loadmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
site içi seo, SSL ve AMP mobil bunlar tamamsa kendini ziyaretçi yerine koyarak uygun içerikler girmelisin. Bu makaleler doyurucu ve ilgi çekici içerik demek ama bunlarda seo uyumlu olmalı.
Devam ettikçe sitene doğal backlinkler alacaksın.
sakın ücretli backlink ve tanıtım yazısı alma. alan biri olarak söylüyorum sıralamalarda düşmeye başlayınca tek tek bu backlinkleri kaldırmaya uğraşıyorsun.
Sosyal medya hesaplarından da tanıtımlarını yap.
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ysrsmhh ysrsmhh Sosyal Medya! Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci & WebMaster
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 751
  • Beğeniler 127 / 183
  • Ticaret 12, (%100)
Bence görüşünüz yanlış. Şuana kadar hep kendi kategorimde veya yakın kategorilerde backlink aldım ücretli olarak faydasınıda sıralamada çok gördüm. Eğer kategoriniz dışında aldıysanız veya 5 liralık paketlerden vs. Aldıysanız sonucu kötü olmuş olabilir, yanlış bilgilendirmeyelim. @loadmaster

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
ysrsmhh Ücretli alınan backlinkler kısa zamanda sıralamaya etkisi olabilir ancak backlink alınan siteler iyi değilse, uzun vadede kesinlikle düşüş yaşanacaktır.

Yanlış bilgi vermemiş arkadaş. '' doğal backlinkler alacaksın'' demiş. Google sizin ücretli aldığınızı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Sizin gibi kaç siteye daha verdiler kim bilir.

Eskidendi Google 'ı aldatmak. Artık yemiyor maalesef.
ysrsmhh

kişi bu mesajı beğendi.

Seoverse Seoverse SEO Executive Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar yorumlar yazmışlar. Onlara ilaveten şöyle bir şey söyleyeyim, backlink alma konusunda ince çizgiler vardır. Bunun için illa SEO uzmanı olmak gerekmiyor. Biraz mantıkla biraz da backlink alacağınız siteleri araştırarak -ücretli ve ücretsiz fark etmez- güzel çalışmalar yapabilirsiniz.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.

loadmaster loadmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
o ücretli backlinkleri 3 ay sonra link çöplüğüne dönmeyeceğine garanti veren kim var ? ysrsmhh
site içi seo + kaliteli içerik, backlink kendi gelecek zaten,
backlink almayan/vermeyen onbinlerce site var, eduı yada gov linklerinin yada içerikleri Türkçe hata dolu o kadar site var ki.
google allogritmalarını ters köşe yapan birisini biliyor musun ?
şu an bu yazdıklarımızı okuyan yapay zekadan bahsediyoruz artık, 2005 yada öncesi değil.
ysrsmhh

kişi bu mesajı beğendi.

ysrsmhh ysrsmhh Sosyal Medya! Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci & WebMaster
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 751
  • Beğeniler 127 / 183
  • Ticaret 12, (%100)
Mobilim tam etiket yapamayacağım bu yüzden kusura bakmayın.

Dediğiniz kimse çöplüğe dönmeyeceğenin garantisini veremez ancak bunu az çok bloğun kendisinden anlayabilirsiniz. Önünüze gelen siteden almayıp ince eleyip sık dokuyup alırsanız "Türkçe hata dolu o kadar site var ki." Sıkıntısının önüne geçmis olursunuz.

Ayrıca şimdiye kadar forumdan hiç link almadım, yukarıda bahsettiğim gibi benden iyi sitelerden arama yaparak iletişim bölümünden site sahibine ulaştım o şekilde satın aldım. Şu an zarar görmemiş olmam ilerde görmeyeceğim anlamına gelmez evet, zaten burada kendi tecrübemi paylaştım ve benim tecrübelerime göre düşünceniz yanlış.

@yilmaz70 Burada zaten aynı şeyi demişiz hocam. "ancak backlink alınan siteler iyi değilse, uzun vadede kesinlikle düşüş yaşanacaktır."

Yoksa tabiki en iyi doğal backlink.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al