-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba;
Yerel haber paketi almak istiyorum sadece bir şehir için hangi ajansı önerirsiniz. Ayrıca paketi satın aldıktan sonra wordpress e haberleri bot ile çekmek mümkün mü çekilen haberleri olduğu gibi mi yayınlıyorsunuz yoksa üzerinde değişiklik yapıyor musunuz. Haber sitesi yönetimi yapanlar yardımcı olabilir mi ?
Bir şehir portalında kullanmak için istiyorum bu bilgileri.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba yerel haber için size iha yı öneriyorm. Daha çok haber yazısı giriyorlar bende zamanında iha dan aldım. Aylık veya yıllık olarak anlaşabilirsin, ancak şuan nasıl bir durum var bilemiyorum ara konuş indirim felan yapın de biraz acındır tabiri caiz ise, yardımcı olacaklardır. Haber botu içinde eğer iha dan alıp haber botu ekletirsen iha tüm haberleri web sitene otomatik olarak ekleyecektir. Sen sadece manşet vs ayarlamasını yaparsın. Ancak bunu pek önermem
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam eğer bot çekeceksen İHA öneriririm. Çünkü AA fotoğraflar geç yüklendiği için siteye fotoğraflar düşmüyor. Ama dersen ki haberleri editörler girecek o zaman AA öneririm. Çünkü fiyatlandırma olarak AA daha düşük olması lazım. Bi yasayla yerel medya destekleme için fiyatlar yarıya düşürülmüştü. Sormak istediğiniz konu da yardımcı olurum yazarsanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kadir70 Yerel medyaya destek vermek amacıyla %50 indirimli uygulanacak fiyat teklifimiz 175 TL +KDV/AY güncellediler. Ama ekte vergi levhası falan istiyor neden _?
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir