kalitemedyatr adlı üyeden alıntı
Hocam simdi siteme göz attınız mı bilmiyorum özgün içerikler ekliyorum kendi araştırmalarım sonucu ve yeni başladım bu gece tonlarca makale eklerim :) Yorumunuz içinde teşekkür ederim sizden şunu öğrenmek istiyorum ben sayfama nasıl Ana Sayfa falan diye bi tuş ekleyebilirim onu anlamadım veilside55Sitene baktım şimdi. Evet yazılar özgün ama yazdıklarından anladığım kadarıyla site tasarımı hakkında bayağı başlardasın. Sana bu konuda şunları söyleyebilirim ;
Senin içeriğine benzer olan veya başka beğendiğin siteler varsa bunlara yaklaşık olan bir tema bul. Çoğunda ana menü ve diğer kategoriler var. Ama bunları da birinin düzeltmesi gerekir. Bilgin yoksa ücretli veya ücretsiz yardım talebinde bulun. Tamamen kodlardan oluşan bir yapıpı çözmen çok zaman alır. Ama ondan önce mutlaka beklentilerini açığa kavuştur. Sonradan birşeyleri düzeltmek sıkıntı oluyor. Atıyorum ilerde rap radyosu ekleyeceksin sitene ama site teması uygun değil. Demek istediğimi anladın sen.Hangi kategoriler olucak, reklam alanları istiyormusun, menü rengi, yazı karakteri, başlık , logo vs... Şimdi ana sayfayı sorucaksın yarın birçok şey çıkacak. O yüzden mutlaka başka siteleri gez bak. Beğendiklerini kaydet. Yardım alacağın kişlere dersin bunun gibi olsun istiyorum diye. Derdini daha çabuk anlatırsın.
Bu arada Gazapizm'i değil de Cartel, Nefret, Cina-i şebeke, Erci E, Karakan gibi eski üstadları da yazarsan benim gibi 94 den bu yana türkçe rap dinleyen birisini sitene çekebilirsin :)