-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PDR ve Web Tasarım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bu gün aldığım bir teklif ile ilgili sorularım var. Bir çok özellik barındıran bir wordpress teması tasarlayacağım ama ne kadar talep etmem gerektiğini bilmiyorum.
İstenilen özellikler;
Sıfırdan isteğe özel kodlama/tasarım
Blog/Portal sayfaları
E-Ticaret (woocommerce) destekli
İsteğe özel şirket tanıtım sayfası (static front page)
Benden istenilen özellikler aşağı yukarı bu şekilde. İsteyen kişinin domaini zaten mevcut. Kodlama ve tasarım konusunda 5 yıllık bir geçmişim var ama ticari anlamda değil. Sadece ne kadar talep etmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Konuyla alakalı yeterli bilgisi bulunmayıp fiyat yazacaklar olacaktır muhtemelen. Tavsiyem web tasarımı yapan kişilerle mesaj atarak bu özelliklere uygun bir site yaptırmak istediğini sor, fiyat iste. Ona göre bir fiyat çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam e ticaret sistemini ve tasarımı sıfırdan yazacaksanız sektörde 400tl den başlamaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
min 400 max 600 bu aralıkta emegini göz önüne alarak bi fiyat ver ama istenilenler tam net degil sanırım oyüzden yüksek verin cok ugrastırabilir :)
MultiAnaliz.com
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sektörde yeni olduğun için fiyatı öyle pek şişirme ve aşırıya kaçma. Bu işler genelde yapılan işin kalitesine göre değişir. Atıyorum bu işi 2000 liraya bile yapmayacak adam var. Çünkü adam yaptığı işin kalitesini biliyor ve belli bir çevreye sahip. Fakat yeni yeni başlayanlara tavsiyem ortalamanın altında bir fiyata bu tür işleri alarak çevre edinmeleri ve tecrübe kazanmaları yönünde. Üstelik para kazanarak.
Soruna net bir cevap da vermem gerekirse karşındaki kurumsal bir firma ise ve tema, özel yapım olacağı için yaklaşık 600-700 liraya bu işi yapabilirsin.
(Bu arada 7-8 senelik tecrübem var. Bir çok firmaya masaüstü, web alanında özel yazılımlar hazırladım. Ona göre bu açıklamaları yazdım. )
İyi çalışmalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tasarım / Çizim / Kodlama / Giydirme = En düşük 1K olması gerek bu işi profesyonel yapıyorsanız eğer;
Yapılan iş * Saat = Ücret şeklinde belirleyin.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...