lostyazilim
tr.link

Web sitesi açarak para kazanma konusunda yardım

13 Mesajlar 1.726 Okunma
acebozum
tr.link

hiddet hiddet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Gopher yanıtlarınız için teşekkür ederim hocam sitenizi inceliyorum,

ProSeller yazdığım hit konusunda kendime güvenim tam onun dışında konuda ilk bir ay büyük bir beklentim yok demem de adsense olmayacağından dolayıdır zaten pop-up vs reklam türleri adsenseyi riske attığından ötürü kullanılmasını da doğru bulmuyorum sadece adsense alana kadar kazanabileceğim bir reklam firması önerisi istemiştim konuda adsenseden bahsetmedin şans dileğiniz için de teşekkür ederim

elektronikssl
webimgo

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

hiddet adlı üyeden alıntı

Gopher yanıtlarınız için teşekkür ederim hocam sitenizi inceliyorum,

ProSeller yazdığım hit konusunda kendime güvenim tam onun dışında konuda ilk bir ay büyük bir beklentim yok demem de adsense olmayacağından dolayıdır zaten pop-up vs reklam türleri adsenseyi riske attığından ötürü kullanılmasını da doğru bulmuyorum sadece adsense alana kadar kazanabileceğim bir reklam firması önerisi istemiştim konuda adsenseden bahsetmedin şans dileğiniz için de teşekkür ederim

Haklısınız ben de biraz sert çıkmış olabilirim, kusura bakmayın. Tavsiyem Adsense gelene kadar herhangi bir reklam şirketi kullanmayın, 3-5 TL kazanmak için sitenizin ziyaretçilerini rahatsız etmeyin. En kötü ihtimalle forumda Adsense satan birçok kullanıcı var, 80 TL civarına Adsense hesabı alabilirsiniz.

hiddet hiddet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
ProSeller sosyal medyadan hit çekerken direk sitemin linkini değil de kısaltma sitelerini kullanarak çekeceğim bu bana günlük az miktar bırakır adsense alana kadar.Adsense onayı alamazsam tavsiyenizi dinler bir adsense hesabı alırım hocam teşekkürler

Sitenin kategorisine karar kılamadım,tüm hit olayları kapsayan bir web site kurmayı düşünüyorum ama çok karışık olacak büyük ihtimalle,tek kategori üzerinden bir site kurmaya kalksam sosyal medyadan hit çekerken hit konular yoluyla çektiğim için her konu da bana şart gerçekten kararsız kaldım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al