-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir yıldır ***** kullanıyoruz hat annemin üstüne ama ben başka evde kullanıyorum sözleşmemin bitmesine daha 4 ay var 4günden beri annemi 444 1 444 numarasından arıyorlar sözleşmeniz bitmek üzere yenileme yapmamız lazım diyip duruyor
Bende az önce ***** aradım durumu söyledim bana söyle diyor başka numaradan arayıp bizim numaramızı gösteriyor onay vermez iseniz sorun olmaz diyor
İnandırıcı gelmedi ama dikkatli olun başınız yanmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Turk ******* hocam 444 1444
Yani *****e de bu no dan ulasabilirsin
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Numaralarda sıkıntı yok sözleşme bitiyor diye arıyorlar ama daha bitmesine 4 ay var kadın da diyor ki o başkasıdır diyor
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende benzer ***** ismi kullanılarak aranıyorum. ***** Çözüm ortağı adını kullanarak sürekli değişik numaralardan aranıyorum. Her ananılan numarayı engellediğimden son haftalarda biraz rahatım. ***** ismini bile duymak istemiyorum.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vodafone net kullanıyorum farklı farklı internet servis sağlayıcıları arayıp bizimle devan edin diye teklif yapıp duruyor sanırım sistemlerin de gözüküyor. Birde arayıp farklı firmaları lekelemeye çalışıyorlar sırf abine yapıp belli miktar kazanmak için
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kişisel verilerinizin satıldığı durum. 6698 KVKK ya göre kime satıldığı ne olup bittiği konusunda bilgi talep edebilirsiniz.
Ticari ilişkiler içerisinde olduğunuz her yer bu şekilde izniniz varsa arama yapabilir. Aranmak istemiyorsanız. Kuruma şikayetinizi bildirmeniz gerekiyor.
Yoksa daha çok aranırsınız. Dikkatli olun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vodafonnet taahhütüm bitmesine 2 ay kala ***** aradı, makul bi paket sundu *****e geçtim.
*****e geçeli 5 ay oldu, en az ayda 1-2 defa ***** abone bağlayıcı operatörler arayıp " *************dan aradıklarını, Sistemimizde vodafone net kullandığınızı görüyoruz" dediklerine şahit oldum.
Bunların birbirinden haberi yok arkadaşlar
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yorum yapanlara teşekkürler
İşin kötü tarafı başka numara değil 0850 değil direk 444 1 444 arıyorlar
Müşteri hizmetleri bu tarz aramalarda işlem yaptırmayın tekrar bizi arayın diyor
Acayip saçma bir işlemleri var gerçi salak bir kızla konuştum bir şey diyor onun söylediğini teyit ediyorum bu sefer dönüyor yok öyle değil diyor
Gerçi böyle bir sürüm olur ise ses kayıttan çıkarır durumu düzeltiriz diyor ama ne kadar gerçek bilemem
Bende sorun olmadı ama başkalarında olur diye konu açmak istedim