Merhaba arkadaşlar, daha önce Butik üzerine açtığımız fakat Moda sayfasına dönderdiğim ve uzun süredir ilgilenmediğim Butik sayfasını açık oturuma alma kararı aldım.
Kullanıcı adı: http://www.instagram.com/bayanbutikstore - @Bayanbutikstore
Takipçi sayısı: 41.8K
Takip edilenlerin sayısı: 5.7K
İhale Başlangıç: 10 TL
Minumum Artış: 10 TL
İhale Bitiş: Son tekliften +24 saat sonra ihale kapanır.
Hemen Al: Teklif
Sayfa organik mı?:
Sayfa 50-60K Panelden aktif kullanıcı çekimi yapılmıştır bot değildir, bunun %40 dilimi düşmüştür. Ve şuan sabitlenmiştir. Sayfanın 30-35K dilimi Aktif panel çekimdir 7-8K'sı tamamen takibe takip gerçek bayan kullanıcılardır.
Sayfa sipariş alıyor mu?:
Moda sayfasına çevirdiğimiz için herhangi bir satış ürünü eklenmemiştir. Fakat çok nadirdir olsa bazen Moda resimlerini gerçek sananlar yazıyordu ve bende satış sayfası olmadığını söyleyip nazikçe olayı kapattim.
Neden almalıyım?:
İnstagram okyanusu gün geçtikçe daha fazla rekabet artmaktadır. Bu yüzden hazır sayfalar işinizi daha çabuk kolaylaştıracaktır. Örnek veriyorum: Sayfanızı gezen bir kullanıcı artık takipçi sayısına, beğeni sayısına, ne kadar güvenilir olup olmadığına bakmaktadır. 50-70K arasında panel çekim yapılmıştır. 70K çekim bazından hesaplarsak en düşük takipçi için: 450-500 TL ödeme yapacaksınız. Sayfanın 7-8K'si organik takibe takip şeklinde kasilmistir ve bunların %99'u bayan kitledir. Ve bunun için en az 1 ay uğraştım. Sayfa eski olduğu için erişim sorunu, güvenlik sorunu gibi takıntılar yaşamayacaksınız. Şimdiden alan arkadaşımıza hayırlı olsun.