-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar. Imzamdaki site icin büyük firmalara sponsorluk maili attım. Bunu da şu yüzden yaptım aslında. Aynı sektörde hizmet gösteren farklı bir site partnerlerimiz olarak yazmış bu firmaları. Bir cesaret attım ben de. Firmalar arasında Vestel, Pegasus, Pınar gibi firmalar var.
Ama şu geldi aklıma. Bu firmalar evet projeyk değerli görürlerse belki yapabilir ama bunun için şirket olması, markanın patentli olması gibi şeyleri şart koşuyor mu? Yoksa bireysel olarak destek alan oldu mu hiç?
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şirket olmanı genellikle melek yatırımcıları istiyor. Diyor ki projeni beğendim şirketini kur şirketini satın alayım gibisinden. Ama bu tarz holdingler yardım fonlarından destek çıkabiliyor. Mesela ben 3-4 yolcu önce Sabancı'ya mail atmıştım. Öğrenci olduğumu belirtmiş yazılım öğrenmek için pc istemiştim onlarda öğrenci fonlarından bana bir tane diz üztü göndermişlerdi casper hiç unutmam. Tabi sonra otobüs firmasında çalınmıştı. Ama uzun süre o pc yi kullandım. Bazen böyle holdingler artık sevaptır sadakadır diyemi bilemiyorum. Sürpriz yapabiliyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.