lostyazilim
tr.link

Büyük firmalardan sponsor alan var mı?

3 Mesajlar 569 Okunma
acebozum
tr.link

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Merhabalar. Imzamdaki site icin büyük firmalara sponsorluk maili attım. Bunu da şu yüzden yaptım aslında. Aynı sektörde hizmet gösteren farklı bir site partnerlerimiz olarak yazmış bu firmaları. Bir cesaret attım ben de. Firmalar arasında Vestel, Pegasus, Pınar gibi firmalar var.

Ama şu geldi aklıma. Bu firmalar evet projeyk değerli görürlerse belki yapabilir ama bunun için şirket olması, markanın patentli olması gibi şeyleri şart koşuyor mu? Yoksa bireysel olarak destek alan oldu mu hiç?

wmaraci
reklam

Panda Panda ctrlpanda.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör - Blog Yazarı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 126 / 138
  • Ticaret 0, (%0)
Şirket olmanı genellikle melek yatırımcıları istiyor. Diyor ki projeni beğendim şirketini kur şirketini satın alayım gibisinden. Ama bu tarz holdingler yardım fonlarından destek çıkabiliyor. Mesela ben 3-4 yolcu önce Sabancı'ya mail atmıştım. Öğrenci olduğumu belirtmiş yazılım öğrenmek için pc istemiştim onlarda öğrenci fonlarından bana bir tane diz üztü göndermişlerdi casper hiç unutmam. Tabi sonra otobüs firmasında çalınmıştı. Ama uzun süre o pc yi kullandım. Bazen böyle holdingler artık sevaptır sadakadır diyemi bilemiyorum. Sürpriz yapabiliyorlar.
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Tesekkur ederim Panda bekleyecegiz bakalim. Bu arada kullanici adiniz mi degisti sizin :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al