lostyazilim
tr.link

Adsense'ye başvuru için bir sorum var

3 Mesajlar 607 Okunma
acebozum
tr.link

viper302 viper302 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Siber Güvenlik Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 19 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar Adsenseye başvuru yapacağız ama şöyle bir sorunumuz var; Sitemiz bir sosyal anket sitesidir, kullanıcılara anket sunarken seçenekler hakkında bilgiler ekliyoruz. İçeriklerimizin bazıları organik bazıları da wikipedia'dan alıntı şeklinde, kullanıcıyla asıl etkileşimimiz anketler ama farklılık olsun diye içerikte koyduk. Wikipedia'dan alıntı olan içeriklerimizi blockquote ile alıntıdır şeklinde etiketliyoruz acaba Adsense tarafından sıkıntı olur mu? İçerik sayısı 680 civarında, kabul edilmemek çok yüksek biliyorum ama kabul etme ihtimalleri var mı?

wmaraci
reklam

TorbaHukuk TorbaHukuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bir çok kriter var bunun dışında ama içeriklerin güncel olmalı bence alıntıların sayısını azalt öyle başvur bende www.torbahukuk.com adlı sitemde ilk başvurumda bu yüzden kabul edilmedim

viper302 viper302 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Siber Güvenlik Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 19 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
teşekkür ederim cevabınız için. Peki blockquote etiketinin bir yararı olur mu? Başvuru yapınca onaylanana kadar makale içerik kısmını yayından kaldıracağım. Anket sayfalarının altında yer alıyordu millet oy vermeden önce okuyup bilgi sahibi olur diye. O kısımı onaylanana kadar kaldırayım diyorum. Bu seferde sadece anket olduğu için içerik az diyip reddetme ihtimali olur mu onu düşünüyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al