-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhabalar,
Ben wordpress tabanlı haber sitesi yapmaktayım, 2 hafta içinde yayınlayacağım.
Hosting ve domain hesaplarımın tamamı Godaddy'de bulunuyor. Ayrıca SSL sertifikası almak istiyorum fakat Godaddy 184 lira fiyat belirlemiş yıllık.
Godaddy'den SSL serttifikası almalı mıyım yoksa farklı bir yerden mi almalıyım?
Açıkcası ücretsiz SSL veren yerleri gördüm fakat muhattap bulabilmek için kurumsal olmasını istiyorum. Godaddy'den alırsam link yönlendirmesi vs. uğraşır mıyım veya başka bir yerden alsam uğraştırır mı? Bilgim olmadığı için soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
RapidSSL isini gorecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
zanli46
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ssl yi domaini ve hostingi aldığın yerden almak daha sağlıklı olur evet ama fiyat yuksek gelıyorsa strato dan alabilirsin ücretsiz ssl
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
@zanli46 Teşekkürler hocam yardımınız için. Galiba hem yüksek fiyat oranlarından hem de hakkında olumsuz yorumlardan dolayı eğer Godaddy domain ve hostingimi Guzelhosting'e taşımayı da düşünmüyor değilim. Godaddy'i alalı daha 1 ay olmadı iade kabul ediyorlarmış galiba. Godaddy hesabını iade edip taşıyabilirsem zararsız taşımış olacağım.
Edit: Eğer taşıma ve Godaddy para iadesi başarısız olacaksa Godaddy'de kalıp, güzelhosting gibi yerlerden ssl sertifikası da alabilirim. Bu konularda biraz tecrübesiz olunca ne yapacağımı bilemedim.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kocakserdar7Merhaba,
Hosting panelinizde SSL menüsü aktifse(nadirde olsa bazı firmalar bu menüyü kapabiliyor), SSL sertifikasını herhangi bir firmadan satın alabilir ve kontrol paneliniz üzerinden kurabilirsiniz.
Farklı ihtiyaçlara göre bir çok SSL sertifikamız mevcut. Eğer ücretli SSL sertikası almayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
@tarantula901 Hocam ben simdi guzelhosting'den rapid ssl aldım 40 liraya. Fiyatı yine fena değil en azından muhattap bulabilmek için bu firmayı kullandım. Kurulduktan sonra eğer siteniz wordpress ise Really Simple SSL eklentisiyle sertifikayı full kurulum yapıp sitenizin yanındaki ibareyi yeşil güvenli yazısıyla görebilirsiniz.