İLK 10 KİŞİ İNDİRİM
[COLOR=#e74c3c][SIZE=7]
[/SIZE][/COLOR]B.png[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/qWoo3Q.png" />
[SIZE=3]Sizce gerçekten spam siteler ve çöp çalışmalar ile sitesi destekleyen birisi bu ziyaretçiye ve aylık gelire ulaşabilir mi ?[/SIZE]
[SIZE=4]Bazı müşterilerimizin yorumları ;[/SIZE]
Düzenli çalışmak üzere anlaşıldı hayırlı olsun. İlgili bir arkadaş tavsiye ederim.
İstediğim çalışmayı süresinde gerçekleştirdi. Raporu açıklamalarıyla aldım. Teşekkürler, kolay gelsin.
faydalı bır paket olarak gozukuyor kısa zamanda bır adet calısma yaptırmayı dusnuyorum
rapor alındı güzel bir çalışma olmuş ve extradan faydalı bilgiler içeren rapor düzenlenmiş iyi çalışmalar diliyorum.
Çok detaylı ayrıntılı rapor veren bu arkadaşa teşekkür ederim eline emeğine sağlık. Forumda güvenilir iş yapanlardan birisi olarak ekledim. Başarılar dilerim.
11 adet site için sipariş verilmiştir.
1 site için çalışıp memnun kaldım, gerçekten etkisini hemen gösteren bir çalışma yürütüyor arkadaş. Şimdi 2 site için daha anlaşma sağlandı.
1 adet paket siparişi verildi arkadaşı eskidende tanırım zaten, skype'dende çok ilgilendi tüm sorularıma yanıt verdi ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
Valla ben çalışmayı beğendim teşekkürler.
1 Adet Gold Paket Siparişi verilmiştir. Teşekkür ederim. Emeğinize Sağlık Şimdiden...
Calismaya basladik. Arkadas cok ilgili. Calismalar son hiziyla devam ediyor. Tesekkurler her sey icin!
platin paket hizmeti alınmış ve rapor teslim alınmıştır, işinde iyi bir arkadaş.
[/CENTER]
[/CENTER]