-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bugün öğlen adsenseye başvurduk ama yetersiz içerik olduğunu ve yeteri kadar metin bulamadıklarını yazmışlar. Sitemiz anket sitesi ve anketlerin altında makaleler bulunuyor. Yetersiz içerik olması imkansız. Şuan 303 tane anket (303 TR, 303 EN) ve her anket içinde makaleleri toplamda 120 civarı makale var acaba bir şekilde anketlerin altında ki makalelere erişememiş olabilirler mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
300 içerik olması yeterli olduğu anlamına gelmez hocam 10 içeriklede alınabilir yazılar sağlamsa ve de anket sitesi ile almanız biraz zor gibi
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
viper302 merhaba, sitenize bir blog bölümü açarak bu kısma makale eklemeniz işe yarayabilir.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anket sitesi ama makalelerde var yarısı organik yarısı alıntı içerik. Alıntılar blockquote etiketi ile belirtilmiş şekilde. Ankette 10 tane seçenek varsa 10 tane de her seçenek için makalesini ekliyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dediğim gibi tamamen içerik sitesi ile almak da zor olabiliyor sizin almanız çok daha zor görünüyor önerim başka bir site açarak almak daha sonra buraya eklersiniz reklamlarınızı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne tür siteler daha çok kabul ediliyor acaba? Bide ne kadar süre sonunda başvuru yapmam gerekli acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Biri hesabını satmak için özel mesaj gönderdi. Daha önce ödeme aldığını da söylüyor, acaba böyle bir hesap almak ne kadar güvenli?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Orasına karışamam ancak adsense hesabı satışı yasak
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım cevabınız için teşekkürler, şimdi bizim sitede Anket altına makale eklememizin bir karı olmuyor mu acaba?
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
herkesin aklında içerik içerik içerik. dostum şu içerik mantığından ziyade sitenin işlevselliğine bir yönelin. sitede oluşturulan kategorileri kitap gibi yapın sonrada siteniz ne alakalı ise o konuda yazılar yayımlayın. bakın ben 20 konu ile 2 ayda adsense aldım yazılara önem vermedim resimler 1 tane önemli olan sitede gezinilebilirlik. adsense kullanıcı mantıgıyla hareket eden bir sistem.. sitenizde alakasız konular değil ne hakkında ise onu yayınlayın.. bunun dışında yine basa basa söylüorum kategoriler ile kullanıcıların rahat bir gezinme olanagı saglayın. gizlilik politikası iletişim haneleri bunları kendi düsüncenizde oluşturun. önemli şeyler. içerik mantelitesinden vazgeçin önce sistemi yapılandırın
EDİT: yetersiz içeriğin anlamı sadece yazılarınızın eksikliği değildir. işlevsellik ve önemli sayfaların yoksulluguda bir yetersiz içeriktir.