-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar arkadaslar simdi ben bi forum sitesi acnayi dusunuyorum formun iceri kisilerin kafasina takilan sorulari aydinlatmak her kategoride olucak ve her kategoride bilgi paylasimi yapilacak ornek bir site bulursam buraya eklerim kafama takilan forum sitesimi veya sözluk sitesimi kursam simdi bazi arkadaslar dicek forum siteleri bitti artik bana kalirsa bitmedi fikirleriniz alabilirmiyim
http://www.technologforum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Burada fikirlerini açık açık paylasmamandan yanayım. Destek olanlar olduğu kadar baltalamak isteyenler de çok oluyor :) Üstüne düşüldüğünde tutmayacak proje yoktur. Azım lazim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet kardesim dedigin dogru aslindan ama ne bilim oneri almak istedim yapma istedigim cok farkli yine yapacaklara bisi diyemem
http://www.technologforum.com
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ekip yoksa yapamazsın, biri geldi soru sordu, diğeri geldi sordu, her soruya nasıl yetişeceksin veya her şeyi biliyor musun? Veya her soruyu internette araştıracak kadar vaktin varsa direk soruları kendin sor kendin cevapla o zaman hit gelir , forum sitesi açıp hadi soru sorun diye beklersen gelmez ki kimse
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
2013 yılından beri maxicep kullanıyorum fakat aktifliği bi hayli düştü. Sözlük açmak yerine forum açmanız daha mantıklı olacaktır. Fakat kısa vadede sonuç beklememenizi açıkca söyleyebilirim. Sağlam bir ekiple tutmayacak proje yoktur diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.