Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'ın TBM'lere bir alt sınır koyması gerek artık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YouTube kanallarına bin abone sınırlaması koyuyoruz; çünkü spam yapanlar kazanmasın istiyoruz. Gibi şeyler sıralamışlar; fakat 0,04 te nedir yahu. Adamda şevk kalmıyor. Şimdiye kadar iyi bir İngilizce öğrensek demekki az takipçiyle bile iyi gelir elde etme şansımız varmış.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Türkiye tiklamalari eskiden bu sekil degildi bundan 5 yil once ayni siteden 3 misli adsenseden para kazaniyordum Google mobil site sistemine geceliden bu yana adsense turkiyede fazla para kazandirmiyor sadece site masraflarini karsiliyor iyiki siteme yurtdisindan girenler oluyor onlarin sayesinde biraz kazanc oluyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar niye Adsense ve Adwords arasındaki ilişkiyi anlamak zor geliyor herkese ? Türkiye'ye yönelik bir site açacaksanız ve adsenseden para kazanmak istiyorsanız tbm'si yüksek sektörlere yönelmeniz gerekiyor. Bunu da kendiniz araştıracaksınız.
Ben bizim firmanın adwords reklamlarına hayvani optimizasyonlar yaptım tık başı maliyeti 8 kuruşa kadar düşürdüm. E şimdi benden bu para çıkınca %30'u ne ki adsense yayıncısına ne kalsın.
Ancak bazı sektörler var ki tık başı 2-3 lira düşünce adamlar kar ettik diyorlar 4-5 liradan başlıyor rekabetten dolayı. O sektörlere yönelin.
Ha yurtdışı ve Türkiye ziyaretçisini karşılaştırınca arada hayvani farklar var. Ancak belki de Avusturya'da da Türk ziyaretçinin tıkı çok fazladır nerden bilecez :)
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Parayı koklatmıyor neredeyse, geçen 48 tıklama 1,72 verdi.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rahatsız eden reklamları kaldırınca to düştü ama tbm çıktı.
Reklamların arkaplanı faklı renk, alt ve üstten 30px boşluk var.
To %1, bazen %0.80 oluyor. Ama bana kalırsa %2 olup, tbm'nin 5 kuruş olmasından iyidir.
Sidebar'da bir reklam, yazı içi bir reklam ve yazı sonu bir reklam şeklinde. Yazı çok uzarsa yazı içi 2 reklam ekliyorum.
Yerleşim yapıp heryeri reklam doldurmak to'yu artırıyor ama çok gereksiz tıklamaya da neden oluyor. Drop down menü kullanıp hemen altına reklam koyanlar var. Masum gibi durabilir ama politika ihlali.
Menüye tıklamak isterken reklama tıklayan birinden kazanılacak para en fazla 5 kuruş olur. Doğru kişiyi, doğru reklamla buluşturmak gerekiyor. Ben tıklayacağım reklama, gözüme sokulmadan da tıklarım.
H1 altına koyulan reklamın tbm'si düşük olur. Çünkü çoğunlukla sayfaya girer girmez tıklayacaktır.
Ziyaretçi, bütün yazıyı okuyup, en alttaki reklama tıkladığında tbm'nin yüksek olma şansı var.
Bunlar 100% doğru demiyorum ama benim tecrübem böyle oldu.
İnsanlar sandığınızdan daha akıllı. Neyin reklam olduğunu biliyorlar. Header'a sticky banner da koysanız, tıklamayacaksa tıklamaz. Zorla tıklatırsan da tbm 3-5 kuruş olur, ki doğrusu budur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EfeCTN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Acaba sosyal içerik platformum ingilizce mi olsa?
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'da site türü kategorisini kendimiz seçebiliyor muyuz ? Google sektörü kendisi belirleyip kendisi mi reklamları gösteriyor ? Bendede kazanç çok düşük
StilPut İnternet Hizmetleri