-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok değerli @aldermis1 tabi ki hiç bir emek boşa değildir... ancak günde 2-3 saat zaman ayırıp ertesi gün baktığınızda ekranda gördüğünüz 0,50-1,00 tl vs rakamlar insanın şevkini kırıyor... vakti boşa harcamaktan kastım bu... aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum... Birde seçtiğiniz sektör gerçekten çok iddialı büyük gazeteleri haber sitelerini bırakın yerel haber siteleri bile en az bir kaç kişiden oluşan ekipler halinde çalışıyorlar... tek başına olduğun sürece belli bir yerden sonra aşama kaydetmek çok zor oluyor... umarım emeklerinin karşılığını alırsın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O seni degerliligin guzel kardesim. Vakit ayirip bana yorum yaptigin icin ve dusuncen icim ayrica tesekkur ederim. Evet biliyorum haklisin. Bende ilk actigimda oyle dusundum sonra pisman oldum hatta sonra dedim devam edeyim biraz . hit aldikca okunma olsun sayfa gosterimi olsun siteme gunde 200 kisi felan girince biraz sevindim acikcasi hosuma gitti ne bilim allah kimsenin emegini bosa cikarmasin tekrardan kendin kadar degerli dusunce ve yorumun icin tesekkur ederim sana herzaman kapim acik bunu unutma seni tanimasamda :) @aries
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site yapılandırıyorum tekrardan
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
hayırlı olsun hocam, ortaklık düşünürseniz olabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.