-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar webbrowser ile otomatik site içinde isteğim yerlere girmeyi yapacağım ama webbrowser flash açmıyor.site hiç açılmıyor flash oldugu için.
gecko ve webkit kullandım yine aynı.
bilgisayardaki tarayıcıya nasıl tıklatabilirim?
"Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!" M.K.ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
IE'nin sürüm ayarlarını değiştirmek bir fikir ancak bu sadece kendi makinemizde çalıyorsak iyi bir fikir olabilir. Başka bir cihazda başka uygulamaları etkileyebilir. Uzunca bir süre gecko kullandım, gayet etkili ve başarılı bir çözüm ama flash sayfaları açmakla ilgili bir sorun yaşamadım. Gecko kullanırken kullandın initalize kodlarını görsem belki sorunu çözebiliriz. Bazı ince ayarları var onun. Eğer uğraşmak istemiyorsan hromium projesinin .net için olan çözümü CEFSharp'ı denemelisim, bu tip sorunları hiç yaşamazsın.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 olur, 5 olur 1500 veya 15 milyon farketmez, olası bir durumdan bahsettim. Örneğin birisi yazdığı uygulamada sadece IE 9 kullanmak için özel bir ayar yapmış olabilir, kayıt defteri değeri değişince uygulaması patlayabilir (aklıma gelmeyen durumlar da olabilir.) Ayrıca Windows'un bazı Insider programına dahil yapılarda ve özel bir durum keşfedemediğim ama yinede IE sürüm yükseltme olayının çalışmadığını gözlemlediğim birkaç vaka olmuştu (sadece w10 cihazlarda).
no time for caution