-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
elektrik tesisat
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkdaslar iş yuzunden sinemaya gidemiyorum guncel cıkan filmleri sinema cekimi olmadan kaliteli bir sekilde izleyebilecegim bir sistem varmı ücretli dahi olsa
sinemaya cıktıkları gun le aynı gun yayınlayan
turkotaku.tv
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi :) olduğunu pek sanmıyorum ama olsa çok güzel olurdu, konuyu takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
elektrik tesisat
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bulundugum ilcede sinema yok sinama izlmek icin merkeeze gidip gelmesi işgence netfx tivibu dsmart hepsinide aldım ama eski fili-mleri veriolar internet zaten dolu o filmlerle izlmek isteyn acar izler
turkotaku.tv
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu konu çok mantıklı bir yatırıma ve büyük bir sisteme yanan bir ışık olabilir diye düşünüyorum.Yeteri kadar bütçem olsaydı bu işe girişmek isterdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
elektrik tesisat
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sinema gibi istedigin filmi alıp evide izle
turkotaku.tv
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
böyle bir şeyin olması mümkün değil çünkü olursa film çıktı gün korsanıda çıkar kimse sinemaya gitmez interntte yayınlanan filmi indirmek çok zor olmaz idm ile herkes indirir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İmkansız gibi bir şey bu proje. İstediğiniz kadar çok yatırım yapın doğrudan batırır insanı. Mesela James Bond filmi bugün vizyona mı girdi yarım saat sonra tüm torrente 4K görüntüyle çekip alırlar. :) Sadece yatırım yapanı değil, film şirketini de sarsabilir.
EDIT: Yinede sinema projesi olsa dersen keşke önemli derbi maçları vs. sinema salonlarından da verilse, birtane bile boş koltuk kalmaz :D Veya Game of Thrones gibi tüm dünyanın eş zamanlı takip ettiği dizinin bölümlerini, isteyenlerin izleyebilmesi için sinemadan da yayınlasalar ne iyi olurdu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Güzel olurdu fakat hiçbir önlem alınamaz buna, diyelim ki indirmeye karşı vs tüm önlemler alındı, inanın ekranın karşısına bir kamera koyup tripod ile de sabitleyip görüntü kaydedilir, yinede korsana sunulur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eş zamanlı online sinema şimdilik pek mümkün değil çünkü filmi açıp ekranı video olarak kaydedip heryere yükler korsanlar :)
Ayrıca sinema salonlarında derbi olayı iyi fikir keşke beinsports ve cinemaximum anlaşsa bu konuda :))
1 kişi bu mesajı beğendi.