-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sısteme yonelmek yerıne al unut yap bence
bak ben kendımden ornek vereyım şuan çok pışman olduğum 500-yada 1000 tl yada daha az meblada olsa neden yatırmadığım dedığım xdn coın gecen yıl bıtcoın haberlerı yayıldıkdan sonra 5cı ay gıbı rastlamışdım bu coıne
0.001 lerden 0.100 lara kadar çıkdı 100 kat artt rahat 100 tl bıle yatırsaydım 10 bn tl kazanırdım lakın şu sıralar btcnın duşmesıyle erısede 0.020 cıvarları oynuyor 20 kat anlıyacağın
lakın coın sektoru rısklı olduğu ıçın boyle ıco patlasda bana koymaz dedığın bır mıktar yatırmanı tavsıye ederım hangı coıne yatırım yaparsan yap erıdığınde veya coın tasısıtarağı toplayıp gıttığınde uzulmeyesın
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Sayıştay denetçisi
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben minergate kullanıyorum yaklaşık bir yıldır , hiç para yatırmadım kişisel bilgisayarımda kazdığım coinler ilebir bulut sistemi aldım onunla birlikte bitcoin kazandıkca kazım gücü alıyorum , ödemeler de hiç sıkıntı yaşamadım şuan için iyi gidiyor , aldığın kazım gücü ömür boyu oluyor ortalama 8 ay da kendini stabil fiyatta çıkartıyor ekstra olarak bakım masrafı alıyor , 20 gh ile günde 168 satoshi kazıyor , daha öncesinde genesis mining kullanmıştım ama şu aralar stokları yok .
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim merhaba . alt coinler alıp satarak para kazanabilirsiniz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cloud madencilikten ziyade reel olan kendi kartlarınızla yapmak daha keyif veriyor . tabi bu tercih meselesi .
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hasflare sitesini öneririm dostum. Çekim limiti şu anllık yüksek ama düşmesi bekleniyor. 2014'den beri bir tek ödemesini bile eksik yapmamış bir firma.
Refli Linke buraya tıklayarak ulaşabilirsin.
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP