pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki hızlı gelişip yani siteyi hızlı doldurup hızlı hit alabilecegin bir alan diyebilirim. Blog forum vs diğer alanlarda bir ayın sonunda hitin günlük maksimum 200 olurken film ya da dizi sitelerinde bu rakam günlük 1k ile 3k arasına çıkabilir. Tabi eğer bu işten anlıyorsan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Film sitesinden para kazanmayı hayal edenler çok ciddi hayal kırıklığına uğrar arkadaşlar çok ciddi yatırımlar ve ciddi emek isteyen bir iş köklü film siteleri arasında yer almak için iyi bir ekip sağlam seo ve sağlam özgün içeriklere ihtiyaç var ve bütün zamanınızı alan bir iş ve burada girenlerin %99 u hit alamayıp kapatıyor kısa bir not olsun buda ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
EvilBozkurt adlı üyeden alıntı
HasanSorumli bu sektörde yıllardır var olan ve günde 100 bin hiti olan web sitelerinin affilite hesaplarından ne kdara kazandığını biliyorum. Bu işe yeni başlamış arkadaşların da affiliteden ne kadar kazandığını biliyorum. Tam olarak 0 TL
yanlış biliyorsun o zaman 0 TL olsaydı bukadar yıldır zirvede olan siteler uğraşmazdı :D
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Film sitesi açanlar ne mi hayal ediyor? Ben hiç bir zaman kalkıpta, para kazanayım diye bir film sitesi açmadım. Bir çok film sitesi açtım fakat sırf bu işi seviyorum diye. Belki film sektöründe olanlar dediğimi anlayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Film sitesi hobi gibi bir şey ya :) Ben açtığım hiç bir film sitesine reklam eklemedim. Lisanslı tema hostin vb cebimden ödüyorum sorun yok. Hobi olduğu için bir süre sonra sıkılıyorsunuz, hepimizin hobileri zamanla değişebiliyor sonuçta :) O yüzden de ya kapatılıyor yada içerik girilmemeye başlanıyor. (Şekil A ben) ama kenarda aylardır duran sitemin kendi kendine günlük 300+ 500+ tekil hit almaya devam ettiğini gördüm, alexa dünya sıralaması 1.500.000, tr sıralaması 36.000 :) Bu durum beni şevklendirdi, yeniden aktif olarak hobime devam edeceğim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
eskiden para kazanmak çok kolaydı film sitesinde, upload yerleri bol, reklam verenler fazlaydı. şimdi video playerda bile az kaynak verebiliyoruz daha çok kırık link kontrolü için alıyorlar. Para kazanmaya gelince film yükleyecek kaynak bulursan hiti kolay yükseltebilirsin buna oranla da para gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başta insanlar zannediyorki siteyi acacam 1 ayda para kazanmaya baslayacam diyerek ise giriyorlar ama daha sonra öyle olmadığını görüyorlar bazı zorluklar oluyor.ugrasmiyorlar ve siteyi bırakıyorlar sonra satmaya çalışıyorlar 100 tl ye 200 TL ye sonra satamayinca siteyi kapatıyorlar.Bu ise başta para için giren herkes kaybeder bana göre bu kadar kısa ve net bir insan yaptığı işi sevecek zevk alacak.ama bunları yapamıyorsa kusura bakmayın ama 1 ayda da 1 yılda da kimse hiçbir şey kazanamaz.Cefa olmadan sefa sürülmez 😉