-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selamlar arkadaşlar,
Birden çok domainim var ama kullandığım iki ana domain var. Bunlardan birisi, adalet.li (Şuan halihazırda kullandığım.) Diğeri ve henüz yeni satın aldığım ise adaletbakanligi.gen.tr, arama motorları açısından elbetteki gen.tr, ama direk giriş bakımından adalet.li daha mantıklı geliyor bana. Birini diğerine yönlendireceğim ama sizce hangisini ana domain olarak kullanmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ayrıca adaletinsesi.com ve ab.gen.tr domainleride bende, site hukukçulara yönelik bir site. Sizce hangisi daha ideal?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam adalet bakanlığı ismini kullanmanız sakınca oluşturmaz mı? Ben olsam adaletinsesi.com kullanırım, adalet.li'yi de kısaltma adresleri için kullanacağım bir site olarak kurarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adalet bakanlığı sakınca oluşturmaz da biraz uzun gibi. Sürekli arama motoru indexli düşündüğüm için Adaletinsesini 11 yıl kullandım ama pek verim alamadım. Url adres satırından doğrudan gelen kullanıcıları düşündüğüm içinde domaini biraz kısaltmaya karar verdim. Ama anket sonuçlarına göre adalet.li olan site ismini yeniden değiştirebilirim. Bu arada ''adalet.co'' domainide bende. Onu ankete eklemeyi unuttum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adalet.co varsa o da jenerik domain bence hiç düşünme adalet.co devam.. alan adı uzantıları belli bir yere kadar önemli bence. İçerik kaliteli olduktan sonra indez sıralamasında önemi var mı bilmiyorum. Com'un da çok tercih edilme sebebi alışkanlıklar diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adalet.co varsa o da jenerik domain bence hiç düşünme adalet.co devam.. alan adı uzantıları belli bir yere kadar önemli bence. İçerik kaliteli olduktan sonra indez sıralamasında önemi var mı bilmiyorum. Com'un da çok tercih edilme sebebi alışkanlıklar diye düşünüyorum.
Evet adalet.co da var. 10 taneye yakın domain rahat var bende şuanda. Hepsini biraz biraz kullanmışımdır :) adalet.co yuda ankete eklemeye çalıştım ama sanırım anket editlenmiyor sonradan. Veya ben bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adalet.co çok iyi bir domain kesünlikle tavsiye ederim. Genelde projeler internet servisleri kullansa da içerik olarak sosyalmedya.co var mesela o da iyi bir hite sahip..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
ikm
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence adaletinsesi.com daha uygun
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adaletinsesi.com'da olabilir dadaş. Bakalım anket nasıl sonuçlanacak.