oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Değerli Arkadaşlar,
Hepimizin amacı kurduğumuz siteler üzerinden kazançlar sağlamak. Bu seçeneklerin en başında da adsense geliyor. Fakat sitemizde çıkan reklamların içinde kampusweb.com içerikli bir reklam yer alıyor.Bu site hıristiyanlık propagandası yapmakta. Daha önce de yine wmaraci'da bir arkadaşımız bu konu ile alakalı yazı yazmıştı. Bu kampusweb.com sitesinin sahiplerine bir ders verilmesi gerektiği düşüncesindeyim.
Kullanıcılar sitelerimizde bu tarz reklamları görünce bir daha girmeme ihtimalleri yüksek oluyor. Neticede adsense'nin varlığını sadece webmasterlar biliyor. Kullanıcılar reklam nereden gelmiş diye bakmaz.
Bazılarınız diyecek ki; neden engellemiyorsun? Engelliyorum ve engelliyoruz. Ama bu propagandacılar her gün değişik içeriklerle reklam vermeye devam ediyor.
Bunlara bir iyilik yapılması görüşündeyim.Siz ne dersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
adwords hesabını engellersen çıkmaz bir daha kolayca.
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam o olsa gene iyi en çok cinsel ilişkili reklamlar çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Biri benim siteme gelecek de misyoner reklamını görüp "bir daha girmeyeyim" diyecek öyle mi? Bir internet sitesinden korkmayın bu kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam bende bu konuda muzadırpdım bır arkadas tavsıye ettı sorunum cozuldu sagolsun. Normalde reklamları bulup engelleyınce yenı reklamlar gelıyor bır sekılde ama hassas ayarlar dıye bır kısım var oradan dini içerikli reklamlar cinsel içerikli reklamlar falan kapadım. Simdi sadece alakalı reklamlar gorunuyor. Siz de aynı sekılde yapoabılırsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında en güzel engelleme, reklamı gördüğünüz sitelerde tıklayarak paralarının buhar olmasına sevinmek mi olur bilemedim