-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle herkese Selamun aleyküm. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Ben web site işlerine yeni giren, ve bu konuda çok fazla bilgisi olmayan bir insanım. Kafamda Fragman ya da oyun tanıtımı sitesi açmak gibi bir fikir var. Ancak bir yandan da kazançlı bir site alıp onun üzerinden devam etmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir fikir ? Kazançlı bir site alsam kazancı ne kadar sürede artırabilirim ? Yorumlarınızı bekliyorum. Zaman ayırdığınız için minnettarım hepinize saygılarımı sunarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birincisi kazançlı site alacaksan kendi konun olsun. Yani o konuda sen gelişmişsen al.
İkincisi fragmanlar konusuna gelincede bildiğim kadarı ile telif hakkı sorunu var bu konuda tam bilmemekle birlikte bildiğim kadarıyla bu.
Kazançlı site alırsan konun ne ise o konuda eğer site ölmemişse yada çöplüğe dönmemişse kısa sürede daha çok büyütürsün aslında sıfırdan başlayacağına yarıdam başlasan daha bir güzel olur.
Ben kendim için konuşayım kendi sıfırdan başladım sadece ayarlar nerden baksan 1 ayımı aldı. Host domain ve tema gibi şeylerle birlikte 200 tlye yakında param gitti. Eğer onu bilseydim 200 daha ekleyip eski bir site alırdım. Ama kazançlı bir site o kadar ucuza alamazsın. Çünkü sadece adsense hesabını 200 tlye yakın para sayarlar. Sitede en azındam 300 ve yukarısı. Ama sıfırdan başlasan senin istediğin projeyi daha bir güzel yaparsın o yöndende sıfırdan başla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Deyerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Bence de sıfırdan başlayıp öğrenerek ilerlemek daha iyi hemde öğrenirim bu şekilde. Birde başkalarının yorumlarını alalım.