asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yapmak istediğim adsense hikayeme bugün başlıyorum, hedefim 1 yılda en az 5K yapmak bu süreci hep beraber izleyeceğiz bakalım başarılı olabilecek miyiz?
22.02.2018
İlk olarak kategorimi seçtim belirli bir alana yöneleceğim siteyi henüz açıklamayacağım hedefime ulaşırsam eğer o zaman paylaşacağım, aranma hacmi yüksek keyword bir domain alıp bloggere bağladım, ardından siteye girenlerin normal bir site olarak görmesi için güzel bir tema bulup tüm blogger ipuçlarını yok ettim, temayı istediğim gibi düzenledim yaklaşık bu 4 günümü aldı bunları yaparken 1gün arayla 1 adet içerik girdim şuan 26.02.2018 henüz tüm işler tamamlanmış değil o yüzden temayı geliştirmeye ve 1 gün arayla 1 içerik girmeye devam ettim.
01.03.2018
Henüz adsense başvurusu yapmadım şuanda sitemde 6 adet içerik var 15 içerik olduğunda adsense başvurusu yapacağım, temayı Allah'a şükür bitirdim baştan aşağıya düzenledim, facebook ve twitter hesabı açıp otomatik paylaşımı aktif ettim artık her yazı paylaştığımda otomatik twitter ve facebook'ta kendi paylaşacak bu çok iyi bir avantaj, temayı bitirene kadar günde 1 adet içerik giriyordum şimdi günde 4 adet içerik gireceğim sitem hala indexlenmedi 2 gün içerisinde indexlenmesi muhtemel
Kategori : Eğitim
Site Tabanı : Blogger
Masraf : 5.60TL (Domain ücreti)
15.03.2018
Herkese merhaba çok yoğundum bu aralar o yüzden pek siteyle ilgilenemedim arada bir baktım, adsense başvurusu yaptım zor site dolaşımı yüzünden kabul edilmedi. Ardından boş olan sayfaları tamamladım ve gönderdim şuanda reklamlar yayınlanıyor tbm oranı çok iyi doğru kategori seçimi yaptığım için mutluyum :)
Neredeyse 1 ay olacak yazılarım hala index almadı googlede genel bir sorun var , fakat sosyal medyadan az da olsa hit geliyor şuanda 9 adet içeriğim var, 15 içerik civarı yapıp ucuz yollu bir tanıtım yazısı alıp geri dönüşümüne bakacağım şimdilik bu kadar
Site hit : 20-50
İndex : 1
Masraf : Yok
Adsense : Onaylandı
İçerik : 9
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hadi başarılar o zaman...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
hocam hedef 5k demişsiniz bu sayı günlük hedefiniz mi?
Bu arada başarılar dilerim hedefleri olan insanlar her zaman örnek aldığım insanlardır. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başarılar takipteyim.Umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
çok zor ama imkânsız değil :)
I Love Yandex Money
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
15.03.2018
Herkese merhaba çok yoğundum bu aralar o yüzden pek siteyle ilgilenemedim arada bir baktım, adsense başvurusu yaptım zor site dolaşımı yüzünden kabul edilmedi. Ardından boş olan sayfaları tamamladım ve gönderdim şuanda reklamlar yayınlanıyor tbm oranı çok iyi doğru kategori seçimi yaptığım için mutluyum :)
Neredeyse 1 ay olacak yazılarım hala index almadı googlede genel bir sorun var , fakat sosyal medyadan az da olsa hit geliyor şuanda 9 adet içeriğim var, 15 içerik civarı yapıp ucuz yollu bir tanıtım yazısı alıp geri dönüşümüne bakacağım şimdilik bu kadar
Site hit : 20-50
İndex : 1
Masraf : Yok
Adsense : Onaylandı
İçerik : 9
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 senede türkçe siteden 5bin lira bence çok zor günde 5-6 saatinizi verseniz bile bu rakam yatırımsız sadece yazı girerek yapılmaz bence hocam. Birde tanıtım yazısı filan için erken bence en azından 2-3 ay geçsin açtıktan sonra.