asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hedefler başarmak içindir, kendime bir hedef belirledim onun doğrultusunda ilerliyorum olup olmayacağını hepimiz bu süreçte göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni açılan bir siteye tanıtım yazısı alınmamalı bence.
Forum Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni açılan bir siteye reklam alma mantığını kabullenemiyorum.
Edit: Yazılan index almaması Blooger ile ilgili, çok zor index alıyor. Wordpress tabanlı yine ücretsiz bir site açsaydınız şuan tüm konularınız + kategorileriniz index almıştı.
Ayrıca 3/4 ay sonra tanıtım yazısı alsanız çok çok çok daha faydasını görürsünüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@[Umutİrhan](userid:15034) arkadaşın index alamama sorunu webmaster tools dan kaynaklanıyor ki şuan o hizmette bir sıkıntı var. Arkadaşın sitesi henüz yeni ve webmaster tools kullanarak index aldırmaya çalışıyor. Yani uzun yıllar kullandığı index hızı mükemmel olan bir siteden bahsetmiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende diyorum ki blogger'ın bu zaten kendi sorunu. wmtools ile alakası yok. Benim şuan yeni açtığım site de google gibi getir ile 10 saniyede index alıyor.
Bunu birebir 5ay boyunca film inceleme sitesinde denemiş bir insanım. Hem blogspot uzantılı bir site denedim 2.5 ay hem de wordpress uzantılı sitede denedim 2.5 ay.
Ve gözlemlediğim kadarı ile eklediğiniz bir konu google gibi getir ile yaklaşık 2 gün sonunda index alıyor. Fakat wordpress uzantılı sitenin index alması 10 saniye civarı sürüyor.
Yani verdiğim bilginin yanlış olmadığını düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Her iki platformu da denemiş biri olarak net olarak söyleyebilirim ki Wordpress daha hızlı indeks alır. Ayrıca Blogger'da yada Google'da sorun yok arkadaşlar, böyle bir şeyin olabileceğine inanıyor musunuz gerçekten? İnfial yaratırdı gerçek olsaydı... Kendi sitelerinizdeki sorunların nedenini başka şeylere bağlayın çünkü bu durum yıllardır böyle.
Yazılarınızın hızlı indeks almasını istiyorsanız uzun, bol medya içeren, özgün yazılar yazın ve güncel bir site yaratın.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki arkadaşlar bloggerdan birşey yayınladığımız da ABD'den botlar geliyor.Bu botlar İndex botu değil mi?