yazar21
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
site editörü
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
merhaba arkadaşlar , uzun süredir kişisel blogumda yazılar yazıyorum ama konu bulmakta sıkıtı çekiyorum. bunun içinde bir yöntem buldum. eski kullanılmaya yani terk edilmiş bloglar bulup oradaki konuları yenileyip günümüze göre uyarlayıp yayınlamak istiyorum ama sadece işe arayanları . bunun için önerebileceğiniz site varmı
farklı bir yöntem ise ingilizce blogları alıp türkce karşılıgını rewrite( yenide yazma) yöntemi ile yayımlaya bilirim ama tek sorunum kaynak site bulma bildiğiniz ingilizce site veya terk edilmiş bloglar varmı eger varsa lütfen yardım
blogumda soyal medya , internet yayıncılığı (youtube,internet sitesi) , ek kazanç yazıları paylaşıyorum.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
yazar21 merhaba, devamlı günzel konuları takip ederek çok fazla yazılmamış konular ile ilgili yazabilirsiniz. Bunun dışında sizin de belirttiğiniz gibi yazılmış olan ancak yeterli bilgi, içeriğe sahip olmayan makaleleri bularak yeniden yazabilirsiniz.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gündemdeki konuları diğer haber sitelerinden takip ederek onları kendi haber sitene uyarlayabilirsin. Bazı sitelerden direk olarak içeriklerini alabilirsin (her siteden alamazsın bazı siteler bazı şartlar karşılığında içeriklerini almana izin veriyor). Tabiki bunları yaparken kaynak belirtmeyi unutma.
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP