-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Aynı sorunla bizde uğraşıyoruz , ancak bireysel danışmanınız mevcut. Size şikayetlere cevap verebilmeniz için .
Hangi adresten mail geliyorsa oraya dönüş yapınız , kendileri müşterileriyle görüşüyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hayır ben direk bu işi yasal yollar ile çözmeyi planlıyorum. Yanlış düşündüğüm bir nokta yok diye düşünüyorum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kesinlikle haklısınız , bu konuda zaten problem bizde görüyoruz. Yüksek ücretler karşılığında cevap veriyorsunuz bu kabul edilemez
Not : Ek olarak dava ederseniz lütfen dava takip kodunuzu bize de iletiniz. Emsal dava olarak bizde şikayetçi olacağız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hayır mantıklı düşününce hem benim adımı kötülüyor, hemde cevap vermem için para istiyor. Net bir şekilde **************lık. Bu konu ile ilgili ben bir mail atayım ilgili firmalara en iyisi. Benim sitemde zaten mevcut. Şikayet ve öneri bölümü, kendilerini savunamazlar insanlara çözüm oluyoruz diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım / Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Peki şikayetin bot tarafından yapılmadığını nerden biliyorsunuz hocam. Armut.com tarzında işlem size iş teklifi geliyor teklifi açmak için para veriyorsunuz :D çoğu iş teklifleride sistem tarafından atılan bot teklifler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hayır bot değil :) Fakat Armut.com farklı bir olay ticaret dönüyor. Burada senin firmanın prestijini kötülüyor. Ve savunma yapabilmemiz şikayetin çözülmesi için ücret talep ediyor. Kim bu şirkete böyle bir hak sunuyor. Beni kötüleyebilecek içerikler paylaşabilir ki :)
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Arkadaşlar ben ücret ödemeden sisteme üye oldum hesap açtılar yani ücret almıyorlar. yanlışınız olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Görüştüm şuan firma ile mail yolu ile bize bildirirseniz cevabınızı ücretsiz şekilde yayınlayabiliriz şeklinde bir açıklamada bulundular. Bende bizim firmamızın bu sitede yer almasını istemiyoruz. Prestij kaybı yaşıyoruz biz zaten ilgileniyoruz. İsterseniz hukuki olarak başvurabilirsiniz ve kazandığınız takdir de kaldırabiliriz şeklinde konuştular.