-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Y** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar dün adsense aldım bugün durdurulmuş ve hiçbir şekilde tıklamadım. Sitede alttaki yazı yazıyor ama hiçbir şekilde mail gelmedi bana ne yapabilirim? :(
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam benimde dikkatimi çekmişti gösterime ve ilk güne göre tıklama oranınız baya dikkat çekiciydi.
Ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde bende size; " Tanıdıklarınızdan reklama tıklamalarını istemeyin. Bundan dolayı adsense hesabınız kapanabilir. Zaten şimdiden tbm nizi düşürmüş." yazacaktım ama belki reklam yerleşiminden dolayıdır ve ziyaretçiler kendisi tıklamıştır diye demedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Y** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi adsense yalanmı oldu?
eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Az hite çok tıklama alırsa dikkat çeker. ( Çevrenize vs kasten tıklatmış iseniz geçmiş olsun adsenseniz yalan olmuş hocam.)
Aynı sıkıntı sabotaj olarak da adlandırılabiliyor. Biri girip rastgele reklamlarınıza sürekli tıkladığında :)
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ