-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşlar webmoneyden kredi kartıma para trasferi istedim bizzat webmoney'in kendi sitesinden yaptım aracı webmoneyalsat.com gibi site felan yok
Kredi kartıma ödeme yapıldığını söylüyorlar ama bankayı aradım herhangi bir ödeme gelmediğini söyledi, webmoney ödemenin yapıldığına dair ARN kodu verdi (uluslar arası dekont koduymuş) bankayı aradım müşteri temsilcileri yardımcı olamadı şubeye gittim ARN sorgulamasını biz yapamayız bizi ilgilendirmeyen bir konu dediler ne yapabilirim, para havada kaldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Daha önce hiç çekmişmiydiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
[QUOTE=SEOstorm]Daha önce hiç çekmişmiydiniz[/QUOTE] yok hocam daha önce hiç çekmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aracıya bozdurmanız daha mantıklı olurdu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
turizim
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba
wmz varsa ben alıyorum 535405 84 89
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne oldu hocam paranız geldi mi ? Bugün bende aynı işlemi yaptım bankadan bilginiz yoksa iptal mesajı gönderin gibi bir mesaj geldi. Sanki para çekmiyorum da gönderiyorum gibi saçma bir durum oldu. Henüz hesapta ne artma ne eksilme var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@fortehk kardesım ben kredı kartına odeme talep etmstım oda 2 haftada alabıldım zorla, webmoney onderıyor ama bankaya gelmedı bı turlu, bankayı arıyorum yardımcı olamadılar, webmoney gonderdıklerıne daır ARN kodu verıyor ama bunu sorulatamadım hıcbı yerden sonra bankayı sıkayetvar.com'a sıkayet ettım haklı musterı temsılcısı yardımcı oldu 3 gunde, sen drekt banka hesabına odeme alacaksan onda sorun yasarmısın bılmem ben kredı kartına çekmeye calıstıgım ıcın boyle bır sorun oldu, sende yasarsan banka haklı musterı hızmetlerı bolumune basvur olmadı sıkayetvar.com'a basvur yardımcı oluyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.