-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Arkadaşlar şimdi başlıktan gaza gelip bazı arkadaşlar idda oyna borsa oyna diyecekler.Ancak ben direk söyleyim kısa yoldan nasıl para kazanırım diye sormuyorum..
1500 tl elimde para var belki projelerimi geliştirene kadar 1700 1800 olabilir.Blog kurmak istiyorum bu 1500 tl yi o blog'a nasıl harcamalıyım ? Yada harcamalımıyım?
İleride gelir edebilmem için neler yapmam gerek ? Blogger üzerinden açıcam ancak domain alacağım özelden.Hosting almayacagım sadece.
Bilgili arkadaşlar ne yapmam konusunda bilgi verebilir mi ? En azından 7 8 ay sonra şöyle günlük 7 8 tl verebilsin bana o blog.
Fikirleriniz benim için çok önemli,şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1500 liranız var ve nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bu sektöre girmeyin hiçbirşey kazanamazsınız şahsi görüşümdür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Blog açacaksanız 1500 tl dursun kenarda 3-4 ay sonra reklam tanıtım için vs. kullanırsın birde genel blog açma hatasına düşme niche sektörlere yönel
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgilenmekten hoşlandığın bir konuda blog aç. Öncelikle hosting ve domain için para ayırman yeterli. Sonrasından blog tanıtımı için belli bir bütçe ayırırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Hositng almayacam hocam blogger üzerinden devam edeceğimi.Ayrıca Gezi,Seyehat blog'u olacak.Kişisel bir blog açmayacagım.Her yer onlarla kaynıyor zaten.İleride tanıtım içim falan zaten bir miktar vermeyi düşünüyorum.Seo işini blog için nasıl yapacağım ? Ücretli bir destekmi alayım yoksa kendimmi yapmaya çalışayım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Destek alırsanız daha iyi olur fazla bilginiz yoksa bilinçsizce yapılan işlemler spam cezasına kadar götürebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ücretli bir yere kadar destek alırsın. Bir yerden sonra yine kendinin öğrenmesi gerekir. Bence site açmadan önce bu konuları iyice araştır, öğren, ücretsiz host ve domain al, siteyi geliştir. Sonra yeni bir domain ve host alıp siteyi taşırsın. Yani uzun lafın kısası, önemli olan sitenin ücretli veya ücretsiz olması değil. Sitenin özgün olmasıdır. Site iyi içeriklerle dolu olduğu zaman ücretli, ücretsiz fark etmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Sosyal medya
Sosyal medya
Sosyal medya
O paraya sosyal medya işine girin hocam. Takipçi satışı vs.. de olabilir 2 3 hesap alıp geliştirip reklam alımida olabilir. Sosyal medya size o paranin karşiliğini hemen verecektir.
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ana projeni belirle bir de yavru projeni belirle :)
Yavru projen için goaddyden 5 tlye domain al ve bloggere bağla tasarımını, internette gördüğün seo tekniklerini yap ardından içerik gir genel bir kavra sistemi ondan sonra ana projene odaklan öğrendiklerini ve para ile öğreneceklerini birleştir tanıtımını reklamını yapıştır ya batarsın yada çıkarsın
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Bildiğin hakim olduğun konuda içerik oluştur 3 ayda zaten o paranın iki katını kazanırsın kendi bildiğin alanda her gün iyi içerikler üretirsen.