-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okullarımızın bilgisayar derslerinde excelde toplama, word de 3 boyutlu yazı yazmayı (biz öyle gördük ) öğretirlerse daha ne beklersin.
Güzel projeler yapılabilir aslında fakat sunucu parası, telif, vb boktan şeyler yüzünden yapamıyoruzki. Hangi birimizin gücü yeterdi facebook gibi datayı saklayabilecek bir sunucu bulmak.
mudurnugundem.com
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selçuk Bayraktar yapıyor. Lakin Cumhurbaşkanı damadı olduğu için beğenilmiyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısaca aldığımız eğitim Adam Gibi mi Hayır Türkiye'deki verdikleri eğitimde öğrencileri korkak olarak yetiştiriyorlar bir girişimci gibi değil .Her şeyde Engel koyuyorlar küçük yaştan büyüyene kadar tabi cikmaz önce adam gibi eğitim verecekler oda bu saatten sonra zor torpil den başka birşey yok maalesef ülkemizde ne yapmaya kalkasaniz torpil.Dikkat ettiniz mi Türkiye'de öyle icatlar çıkıyor ki dünyada Birinci Oluyor ama Türkiye'de ismini bile bilmiyorlar .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Aslında çok iyi projeler yapılıyor ama bu projelerin neredeyse hepsi yurt dışına satılıyor!
Bkz; Yemek Sepeti
1 kişi bu mesajı beğendi.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bunun pek çok nedeni var. Ve zaten bu nedenleri şimdiye kadar yapılan yorumlarda görmek mümkün. Bu yüzden söylenenleri tekrarlamayacağım. Yorum yazma nedenim ise ben uzun zamandır böyle güzel bir soru duymamıştım. Sorunuz için teşekkür ederim.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tamamen benim kendi düşüncem ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılmaz. Bizim milletimiz dışarıdan gelecek laflara çok bakıyor hocam, ayrıyetten konuyu yorumlayan arkadaşların da dediği gibi girişimci ruhu yok. Riske girmek isteyen yok. Birazda işin maaliyet kısmı can sıkıyor sanırsam. Çünkü günümüzde dolar oldu 4 TRY. Dediğiniz gibi parçaların çoğu neredeyse yurt dışından getirtiliyor. Şuan günümüzde girişimcilerin ortak motor yapımında ki gibi birleşimiyle sizin de konuya değindiğiniz bir proje üzerinde konuşulup yapılabilir. Ülkemizde çoğu şey sadece lafta kalıyor. İcraat çok az. Yerli arama motoru dediler ama bence saçmalıktan ibaret değil. Ki google gibi dünya şirketine kafa tutmak cidden saçmalık günümüzde ki üretilen telefonlarda bile android kurulumunda google kullanılırken tutmayacak bir işe giriyorlar.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam girişimci ruh yok dedi üst taraftan biri. Haklı korkuyoruz. Ya başarısız olursak. Zaten elimizde kuş kadar olan parayıda kaybedersek korkusu var bu yüzden hep tutmuş işleri yapmaya çalılıyoruz. Ekonomik düzeyde zaten hep bir engel var. Para hep yoktur. Destek yoktur. Fikir vardır ama hep bir engel vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saYRamm hocam ne kadar güzel özetlemiş ülkede girişimcilik denince akla gelmesi gereken kurum olan Tübitak a başvurduğunuzda yada iş fikri olana destek vermesi gereken kurum olan KOSGEB e projelerinizle yada fikirlerinizle gittiğinizde karşınıza 3-5 gerizekalı vizyonsuz herif çıkıyor ve bunların yüzünden ne fikirler ne projeler ne adamlar harcandı. Bu ülkede insanlar ne istiyorlar bir türlü çözemedim. Adama proje sunuyorum adam bana bakıp sen bunu yapamazsın yaptirmam deyip gülüyor vururmusun öldürür müsün ? Elinden hiçbirşey gelmiyor birşeyleri değistiremiyorsun . Şuan üniversite 1 ve 2. Sınıf öğrencileri Tübitak programlarına proje sunamiyorlar çünkü üniversiteye açık programların tamamı sadece 3ve 4. sınıflara açık ve aynı Tübitak 4. sınıf öğrencileri bitirme tezi teşviği adı altında para dagitabiliyor . Papaz eriğini imam erigine çevirmeye devam etsinler boş verin . Stanford , harward kazanmaya devam etsin ... İyi forumlar