yazar21
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
site editörü
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
hepinize teşekkürler bu benim için iyi oldu tek üründen satış yapmalıyım mantıklı olur.
Cripton
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO / E-Ticaret / Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eticaret yazımı oluşturup satış yapmanız ve seo konusunda yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Belirttiğin Sektörde Çok Fazla Pazar Alanı Bulunmakta, E Ticaret Sitesi Açmak İstiyorsan Ürün Çeşidin ve Stok Durumun Yüksek Olması Lazım, Diğer Türlü Zaten Siten Çok Zayıf Gözükecektir Ürün açısından.. 5000 Tl Sadece Site İçin Harcama Yaparsın Bunun Dışında Ürünler İçin Ek Bir Gelir veya İmkan Varsa Düşünülebilir.
Kesinlikle E Ticaret Sitesi Açmadan Önce Sektörde İyi Bir Araştırma Yapmanı Tavsiye Ederim. Zira Bu Sektöre Girip 2 Ay Geçmeden Pes Edenler Oluyor.
N11 veya Gittigidiyor Gibi Sanal Pazar Alanlarına Ürün Satman İçin Bildiğim Kadarıyla En Az Şahış Şirketin Olması Gerekiyor.
Bu Şartlar Sağlandıktan Sonra Çindeki Firmalarla Görüşüp Uygun Fiyat Listesi Alman Gerekecek.
N11 ve Gittigidiyor Yakında Barkod Sistemli Ürünler Dışında Ürün Almayacaklar Bu Yüzden Ürünleri Çinden veya Başka Bir Ülkeden Satın Aldığında Muhakkak Barkodlarının Bulunması Gerektiğini Belirtmek İsterim.
Açıkçası 5000 bin Tl Sanal Pazar ve Reklam Olayını Düşünürsek Çok İyi Bir Fikir Sayılmaz
Tabi bu Benim Kişisel Düşüncem Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iadenin az yada hiç olamayacağı bir kategoride gitmeyi çalışın.
Özellikle ayakkabı gibi sektörler çok satış sonra müşteri memnuniyeti çok sancılı olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütçen yetersiz. Deneyimli birinden destek almanı öneririm, şuna emin ol evdeki hesap çarşıya uymayacak. Kafandaki dünya ile adım atacağıniz dünya AP ayrı, herkes bir hevesle başlar ve 6 ay sonra 10 bin TL zararla bitirir. Daha bugün bir arkadaşım 11 bin TL zarar ederek siteyi satılığa çıkardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence ilk önce sosyal medya ile giriş yapın paranızın bir miktarınıda reklam için ayırın instagramda ve ya facebookta ürünlerinizi öne çıkartıp kendinize kitle çekebilirsiniz bir süre sonra ise site kurup kendi sitenizden yürütebilirsiniz işinizi.
ThatsGame
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben de senin gibi düşüncelerle e ticaret işine yeni girdim, bu zamana kadar hep adsense den kazanmaya çalıştım o yüzden onlarca site açtım kapadım az da olsa kazandım kazanıyorum fakat buna harcadığım enerjiyi e ticarete harcasaydım daha çok kazanırdım, şimdi o düşünceyle opencart sitemi açtım ve kendi belirlediğim üç beş ürün var onu kendim toptan alıp satacağım, onun dışında e toptancılardan birinden xml ile stoksuz satış yapacağım sitemi bu yöntemle zengin göstereceğim ama reklamlar filan konusunda kendi ürünlerime yükleneceğim, böylece siteme o ürünü almaya gelen kişi sitemin içeriğine bakıp siteme daha da güvenecektir, yavaş yavaş ilerliyorum, marketim var fakat daha vergi kaydını alamadım şahıs şirketi olayını hallettikten sonra xml çekip sonra kredi kartı ödeme vs halledip satışa başlayacağım, gittigidiyr filan daha önce denedim fakat yukarıda arkadaşın belirttiği gibi kesintisi yüksek, o kesintiye vereceğim parayı google reklama versem daha karlı olurum ( belirli ürünlerde )
tavsiyelere açığım
1 kişi bu mesajı beğendi.
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Hosting Firma Sahibi
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazar21 adlı üyeden alıntı
hocam fazla parada gözüm yok az olsun saglam olsun kimsenin hakkını yemem bir işi dürüst yaparsak her zaman rızkın çıkar yorumunuzu çok begendim teşekkür ederim :)
Teveccühünüz efendim iyi çalışmalar dilerim.
En iyi olanı tercih edin.
zirvesunucum.com | zsi.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim, benim de bir kaç ürün için e-ticaret projem var. Herkesin aklında tek düşünce var o da tek ürüne yönelmek. Yatırılan paraları sizce bu tek ürün satışı karşılar mı ? Ya da tek ürün üzerine kurulu bir e-ticaret sistemine kullanıcılar ne kadar güvenirler ? bunları da düşünmek lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame