-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam mobikim incelemedim ama yazdığınız başlıklar ile alakalı olabilir. Gidip öksürük nasıl geçer gibi rekabetin çok olduğu bir konuya yazarsanız siteniz haliyle gerilerde yer alır hit alamazsınız. Anahtar kelime analizini sağlam yaopmalısınız
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
40 içerik çok az. Sitenin yeni olduğunu da düşünürsek, normal bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, siteniz yeni acele etmenize gerek yok. Güncel tutun ve rekabet etmek yerine tek olmayı deneyin.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
o webmaster tools mu?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
webmasters da neden sitenizi o kadar çok eklemişsiniz? Ayrıca rekabeti çok yüksek bilgi içerikli sitelerden açmışsınız, sosyal medyadan destek almanızı öneririm. İşiniz biraz zor, başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Üstteki arkadaşlar aslında sorunuzun cevabını vermiş.
Sitenize biraz göz gezdirdim. İçeriklerinizin çoğu kullanıcıların sitenize girdiği zaman okuyacağı tarzda yazılar. İlla o konularda içerik yazmaya devam etmek istiyorsanız başlık seçimine özen göstermelisiniz. Kendinizi kullanıcının yerine koyun googlede ne diye aratarak gelebilir. Spam yapmadan başlığınızı içeriğinizle uyumlu şekilde girerseniz zamanla ziyaretçi sayınız artacaktır.
Ek olarak girdiğiniz içeriklerin arama hacmi, rekabet olaranı gibi etkenleri de analiz etmelisiniz. Siteniz yeni olduğu için eski ve otoriter rakipleriniz illaki olacaktır, onlarla rekabet edebilmek için sizin de bir şeyler yapmanız gerekmekte. Sırf sitemde yazı olsun mantığıyla içerik girmek yerine analiz yaparak ve siteniz için çalışma yapmaya devam ederek zamanlar kitlenizi arttırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam yukarıdaki arkadaşlar cevabını vermiş ama ek bir şey söylemek istiyorum; kendiniz için değil, kullanıcılar ve Google botları için makale yazın. Kendinizi göre makale yazarsanız, dizinden organik hit beklemeyin...