zAkcan
Çok yakında :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WEB Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar
Öncelikle dropshopping düşündüm telefon aksesuarları üzerinde fakat yeterince kaar bırakmıyor.
Aliexpress üzerinden 10-20 adet alıp ilk aşama için satış yapılır mı sizce ?
TR'de satış fiyatı 25TL iken ürün 7-10TL'den gelmekte.
Şimdi şunu diyenler olucak aliexpressde 7tl iken neden 25tlye alsınlar 35 gün bekleme sürecini göz önünde bulundurun lütfen.
Ek olarak; Benimle birlikte satış yapmak isteyen arkadaşlar olursa cidden düzgün bu işi yapmak isteyen olursa ortak ürün seçip tedarik ederiz benim adresimden kargolanır her satışta ortaklığı olur
Skype; live:zakcan1925
Mail; zakcan1925@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bence bir yerden başlamak lazım. Buradaki tek sorun müşteri bulabilmek. Müşteri bulabilirim diyorsanız bence mantıklı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satış yapmanız için 35 gün bekleme süreci büyük etken. Yani insanlar 35 gün beklememek için fark verebilir. Tabi ki aliexpress'ten haberdar olmayanlar da var. :) Güzel bir ticaret fikri ama fiyatları çok abartmayın bence. Yani en azından insanların ayağı alışana kadar satabildiğiniz kadar ucuza ufak karla satın. Bundan ayrı olarak e-ticaret'e büyük yatırımlar gerekir. Çevredenden de destek almanız şart. Yoksa zor yani. :)
başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurt dışı alışverişlerinde belli miktar üründen fazlası getirilemiyor diye biliyorum. Bu işi yapanlar nasıl yapıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
35 Gün bekleme süresini düzene sokarsan elinde sürekli güncel malzeme stoklayabilirsin. Bence mantıklı, bilgisayar teknik serviste çalışırken mouse satın alıp sattık, 3 tl ye sanırım aldık 25 e sattık, gayet normal düzeyde kablosuz mouse. Bizim patron düzenli spariş etmek için takvim oluşturdu ve sürekli sapariş etti böylece elinde hep güncel malzeme oldu, 20 kez şahit oldum sanırım, ve 2-3 defa kargo gelmedi.
Ürün getirme olayını araştırmıştık
1. kendin gideceksin, rehber tutuyorsun o sana pazarı gezdiriyor satın alıp geliyorsun
2. senin için gitmesini istediğin yerden türk veya anlaştığın kişiyi buluyorsun. dışardan adam tutuyorsun
Yüklü alış verişlerde yukarıdaki dediğim iki adım uygulanıyor. Bizim merkezde en iyi telefoncu bu şekilde yapıyor, kendisi birkaç defa gitti, kırılmaz camları 0.10 dolardan alıp 15 tl de satıyor, her gidişi onbinlerce TL kar.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam zaten Türkiye'de o fiyatları bulduğunuz kişiler de genelde Aliexpress ve Alibaba.com gibi firmalardan tedarik ediyorlar, hatta sizin aldığınız fiyattan daha bile ucuza. Burada sorun şu ki siz böyle bir işe kalkıştığınızda (internet üzerinden satacağınızı ön görerek yazıyorum) bir süre sonra ciddi meblağlarda vergi cezaları alacaksınız şirket olmadan ve fatura kesmeden satış yaptığınız için. Şayet fatura keseyim, şirket kurayım derseniz de bu kâr oranınız düşecek ve diğer firmalara yakın bir fiyatla satacaksanız. Bunun dışında elden satacağım derseniz de ürünleriniz büyük adetli olduğu için yine gümrükte kalma ihtimali ile karşı karşıya kalacak. Bunun dışında adresinizden bir çok yere kargo çıktığınız için de maliye ile yine başınız belaya girme ihtimalinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
muğladasın sanırım turizm işine odaklansana
acentaların birisinden tursab izni iste otel kovala veya kamp alanlari dolu var orada onların tanıtımını yap mi gibi iş
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür al-sat da olsa işler için en azından şahıs firması sahibi olup vergi mükellefi olmak şart diye biliyorum, bunu hesaba kattınız mı?
Sosyal Medya Hizmetleri | SMM PANEL fenomenbook.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
helpdesk
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba,
aliexpress parekende satış yapar, Alibaba toptancıların sayfasıdır. ( çok daha ucuza gelir)
zAkcan
Çok yakında :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WEB Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray turizmden bıktığım için yapıyorum
AhmetKarabulut onu da düşündüm önce homeofis açabilirim veya biriyle anlaşır vergisini ödeyip faturalandırırım diye düşünüyorum
Acaba e ticaret açıp 3-5 üründen 20şer adet alıp stok 20 olarak girsem mi öyle öyle google reklam sıkıntım yok sürekli bütçe veriyorum pna para harcamadan yapabilirim ofis sayesinde
Skype; live:zakcan1925
Mail; zakcan1925@hotmail.com