-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
freelancer
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar
20 bin tl ye bitcoin mining rising kurdurup eth coin kassam getirisi sizce olurmu uğraşmaya değermi teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bitcoin litecoin asic miner calistiyorum . 2 adet makinam var . su anda tavsiye etmiyorum , cunku gunden gune aldigimiz ekran karti veya asic madencilik cihazlari degerlerini kaybediyor . cunku piyasada ZORLUK denen ve bizim kontrol edemedigimiz bi HAVUZ sistemi var . piyasa ve fiyatlara gore degisim gosteriyor zorluklar .en kotusu yukselen zorluk asla dusmuyor , ufak tefek oynamalar haric , bazi havuzlar digerinden işte %1 veya 2 fazla veriyor hepsi bu .
su anda size ve kimseye tavsiye etmiyorum . ama piyasada cok oynak neyin ne olacagini bilmiyoruz . bakarsin benim dedigim olmayabilir .
tavsiye etmiyorum cunku kuru veya yaşa basacağın yerin ne oldugunu kimse bilmiyor
1080 nivdia kartlar bundan 6 ay once gunluk 8 usd kazanirken simdi 1.5 usd zor kazaniyor . elektrik masrafi haric
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bitcoin litecoin ethrium gibi kripto paralarin anonim ve gizli örtulu işlemleri sebebiyle şu aralar dunya ekonomi ve banka sistemleri hep aleyhte haberler veriyor . bazi devletler kripto paralari resmen kabul etmedigini acikladi . vss benzer haberler bitcoin ve alt coin piyasasina yuzde 50 ye varan deger kaybi yasatti .
ben piyasanin duzelecegi kanisindayim . tabi bunu kimse bilemez
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
20 bin tl ye eth alsaniz daha karli cikarsiniz emin olun. Ytd
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
freelancer
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her yazdığınız bilgi için teşekkürler arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kripto Para Yatırım Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben katılmıyorum. Bence gayet mantıklı soğutmasını iyi sağlarsan.
9 adet rx470 case ile güzel kazım yaparsın 290 mhs üretimden hesaplaya bilirsin. Yıl sonuna kadar eter. minimum ikiye katlayacağını düşünürsek gayet karlı olacaktır. Şu anda eth. gerçek değerinin altında.
Pardon ben yanlış anlamışım bitcoin olduğunu sonradan fark ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aldığım duyumlara göre büyük minning firmaları ülkemize giriş yapmayı düşünüyormuş, artık bu iş evlerde aynı hosting firmaları gibi kurumsal firmalara taşınıyor sanırım.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.