-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Aylardır aklımda olan bir projeyi hayata geçireceğim. Maddi olarak birikim yaptım.
Proje kampüs forum projesi. Tasarımı özen isteyen modern ve şık bir arayüze sahip olacak.
Normal forum sitelerinden farklı ek yazılımlar olacak.
İlerleyen zamanlarda sitenin mobil uygulaması yaptırılacak.
Öncelikle alanında uzman, yazılım dilini gerçekten bilen, ve sürekli destek sağlayabilecek bir ekiple çalışmak istiyorum. Yani wordprese hazır tema yükleyip 100 liraya site yaparım diye ortada gezenler uzak dursun.
Önemli bir husus güven konusu. Tema/script özel kodlanacağı için sadece benim sitemde olacak ve bana ait olacak. Daha sonra başkalarına satılmayacak.
Aramızda noter onaylı sözleşme kurulacak. Ne kadar kurumsal bir ekip olursa o kadar iyi.
Bu şartlara uyan tavsiye edebileceğiniz kişi/kurumları buraya yazın lütfen ya da özel mesaj atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Deraylı bilgi alabilir miyim
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forum olayi cok kapsamli olyr minumum ozel gelismis bir forum yazilim fiyati 30bine yakin maliyet cikarir uygulamalari ile ve bunu yani sira ek istekleriniz ne var bilmem ama maliyetiniz yuksek derecede artar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam söylediğiniz tutar kadar olmasa da masraflı olacağını biliyorum. Bunu zaten göze aldım. Maddi olarak kendimi zorlayacağım.
Ben de çok düşündüm elimdeki parayı bir çok şekilde değerlendirebilirim. Fakat ben bu yolu seçtim.
Aklınızda bir fikir var. Tutarsa maddi manevi çok şey kazanacaksınız, tutmazsa başarısız olacaksınız. Ama bunun için denemek ve bir noktadan başlamak lazım. Pahalı olacak diye baştan vazgeçersem ileri de ne kadar param olursa olsun çoğunluğun yaptığı gibi her zaman korkak davranırım ve başarmış kişilere imrenir dururum. Hiç yapmamanın pişmanlığı yapıp başarısız olma pişmanlığından daha çok koyacaktır bana.
Keşke iyi derecede kod bilgim olsa ve projemin yazılımcısı ben olsam. Ama bu mümkün değil. O yetkinliğe ulaşabilmem yıllarımı alacaktır. O yüzden şimdilik en pragmatist olan işi ehline bırakmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yazılımla vs. paranızı hiç edersiniz hazır yazılım kurun ve daha az maliyetle tema yaptırın kalan paranızı da reklam için kullanın bukadar yazılıma para harcayıp insanları nasıl siteye çekeceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam el ilanlarıyla kağıt bardaklarla ders notlarıyla vs. bizzat üyelere ulaşarak binlerce üye bulabilirim.
Yazılım konusunda en azından başlarda hazır yazılıma yönelip site tutarsa özel yazılım olabilir. Üstad arkadaşlarla fikir alışverişi yapıp bir sonuca ulaşmaya çalışacağım.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ozel yazilimla degil suanlik hazir bir sistemle is edin derim detayli bilgi alisverisi icin pmden numaranizi birakin detayli goruselim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Şimdi sana 50 tane pm gelecek. Sakın sözleşmesiz senetsiz paranı bir adama bağlama. Ofisi olmayan yerini yurdunu bilmediğin kimseye de 1 kuruş gönderme. Tam sen işi verdikten bir kaç gün sonra çocuğu hastalanır, yakınları tek tek ölmeye başlar, seyahate çıkar, kaza yapar, interneti arızalanır ve daha bir sürü bahane.
Kendini tamamen güvenceye almadan forumdaki en kral görünen yazılımcıya bile güvenme, yoksa bu tavsiyemi okuyup artık parana mı yanarsın kaybettiğin vaktine mi yoksa yitirdiğin hayallerine mi bilemem. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.