-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Birçok forumda vs dolanmaktayım.Herkes köşeyi twitter takipçi arttırmayla bulmuş.Örn:10k takipçi=20 tl den satan çok adam var.Ben birçok bilgiyi birçok ipucuyu wmaracinda öğrendim.Bu takipçi arttırma Nedir arkadaşlar? Yani %100 program makro tarzı bişeyle kasıyolar.Ancak nasıl? Bana bunu detaylıca anlatacak varmı? Adamlar şifre mifre bile istemeden takipçi arttırıyo.Desteklerinizi bekliyorum.Benim gibi merak eden Çok Kişi vardır.Zoruma giden de şu:Sanki doğal yolla kasıyolarmış gibi insanlardan para alıyolar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Twitter'da uygulama yazmayı öğrenirsen sen de yapabilirsin. Twitter'da uygulamaları kurarken, senin yerine yapabileceği şeyler yazıyor. Yazdığın uygulamayı kuran kişilere istediğin kişileri takip ettirtebiliyorsun. Sonuçta, uygulamayı kurarken bunu kabul etmiş oluyorlar. Her kullanıcı, bir kişiyi takibe aldığı için de pek fazla farkedilmiyor.
Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun yanında addmefast.com tarzı sitelerin sunduğu hizmet sayesinde de twitter takipçinizi artırabilirsiniz.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocalar bu konuyu biraz açsanız? Yani nasıl uygulama geliştirebiliriz? Ve hurkal kardeş mesela nasıl hizmetler sunacağız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tür uygulamaları hangi Kodlama dilleriyle yapabilirim? C# ?