mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir blogspot sitem var. Buna domain alacağım nerden almalıyım, En ucuz uzantilar neler? Gecemde godaddy den alacaktım. Almadım şimdi vergi mergi diye bir mail geldi. Bu ne oluyor?
Birde blogspot u kaldırmam, siteyi kötü etkiler mi? Index vs. Olarak Teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam domaini nerden aldığının pek bir önemi yok önemli olan hostingi nereden aldığındır. comlu domainler günümüzde çok kullanılsalarda ileride .co ya dönüleceğinin kaanatındayım. Artık alacak domain kalmadı :) Godaddy ilk üyeye 5 tl ye veriyordu sanırım domaini oradan alıp farklı hostinge yönlendirme yapabilirsin. Vergiyede Fazla takılma onu Seo cu arkadaşlarımıza ayıralım onlar düşünsün :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam blogger hiç kullanmadım ama winx tarzında bir şey olduğunu biliyorum siz domain alacağınız için domain için bir barınak barekiyor o da hostingdir yada kendi sunucunuz varsa o da olabilir. Blogger da domini barındırabilirmiyim dersenizde sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam dediğim gibi domaini bloggerda kullanabiliyorsanız tabiki deneyin derim. Eğer kazanç bekliyorsanızda fazla beklemeyin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Kemer imalat
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.com domain alıp blogspot siteni kullanmak istiyorsan hosting değil domain alman gerekli Google zaten veriyor sana domaine blogspotun ns ayarlarını ayarlıyorsun
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arakadaşlarr domaini blogspita nasil başlıyacağım? Yardim eden var mi?