Merhaba arkadaşlar.
Şunu merak ediyorum. Şimdi 2500-3000 kelimelik hepsi orijinal bir çok içeriğim var. Bu içerikler özgün fakat anahtar kelimelerde çok yoğun rekabet yaşandığı için sıralamada istediğim yerlere gelemiyorum.
Örnek yazı: Olimpos Gezilecek Yerler ve Olimpos yapılacak şeylerYazı kelime adedi :2800 küsür
Toplam başlık 8 9 ( Olimpos Nerede( 300 kelime ) , Olimpos nasıl gidilir (300 kelime) yazıda tam sayılar mevcut.
Sizce tek yazıdamı buluşturmalıyım yoksa 10 farklı yazıyamı ayırmalıyım.
Hali hazırda indexte olduğundan orijinal yazımdan kopyala yapıştır yapıp yayınlasam nasıl olur? Google bu olayı nasıl görür. Sonuçta kopyaladığım kendi yazım sizce ?
Özet bir yazıdan 6 yazı rahat çıkartırım.
Not:Ciddi anlamda seo bilgisi olan arkadaşların cevapları daha iyi olur . Benim için bir yol ayrımı gibi ya tavan olur yada diğer yazıyı iyice dibe çeker.
Not:2 seo değilde yazım ve kullanıcı dostu açısından sizce yazı faydalımı burada da diğer arkadaşlardan yardım istiyorum. Ne bilim olimposa gideceksiniz ve yazımı okudunuz sizce faydalı mı ?
Bence genel bir soru sordum o yüzden lütfen konuyu ciddiye alalım diğer arkadaşlarada faydalı olsun.