lostyazilim

Siteye Direkt Reklam Almak

4 Mesajlar 440 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

otto8823 otto8823 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 52 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Yıllarımı bu alana vermedim ama anladığım kadarıyla Adsense'ten kimse hakettiği karşılığı alamıyor. Yani çok kazananlar var dememek lazım bence onlar da daha fazlasını hakediyordur. Zaten ziyaretçiyi reklama tıklatmak vs. bunlar bana makul gelmiyor. bu konudabaşka bir platformda yazmıştım uzun uzadıya. yani tv'de, radyo'da, dergide, gazetede reklam satış mantığı neyse internet için de o olmalı. yalnız google bu alanda monopol bir piyasa kurmuş durumda ve kuralı kendisi koyuyor.

hal böyle iken siteniz belli bir aşamaya geldikten sonra direkt reklam almak için girişimlerde bulunmak konusunda tecrübeleriniz var mı? sektörünüze göre üniversiteler olur, yerel dükkanlar olur, bilişim vs. bahsettiğim bir alanda süreliğine anlaşma yaparak reklam gösterimi.

yalnız beni burada düşündüren eğer kurumsal yerlere hitap eden bir siteniz varsa vergi mükellefi olmanız gerekmekte. ilk başta da geliri öngöremeden böylesi bir masrafa gimek risk örneğin.

sorum genel manada bu konudaki düşünceleriniz nedir? direkt reklam gösterimi toplam internet reklamcılığındaki payı çok düşük galiba. yani milliyet, memurlar.net, ekşi sözlük'e bakıyorum çoğu reklam google reklamı. bu alanda zorluklar nelerdir? nasıl bir yol izlenmeli? sektörde mail yolu ile tanıtım mı yapmalı? her türlü görüşe açığım.

wmaraci
reklam

SEOstorm SEOstorm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Seo, Reklamcılık
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 164
  • Beğeniler 1 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Devamlı olarak özel reklamlar bulamazsınız ancak adsense reklamları devamlı kazanç getirir aradada özel reklam alarak kazancınızı artırırsınız yani ikisinide kullanın.

turk5 turk5 turk5.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Internet ve Medya
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 766
  • Beğeniler 93 / 185
  • Ticaret 2, (%100)
Hibrit olarak her ikisini de kullanmak en iyisi. Sürekli özel reklam bulmak cok hitli siteler icin bile zor bir durum.

Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
Mix kullanmak lazım diye düşünüyorum ben de. Adsense ve özel reklamların yanına e-ticaret ile satış ortaklığını da ekleyebilirsiniz. İyi kazanırsanız şahıs şirketi kurabilirsiniz ama illaki kurumsal yerlere hitap ediyorsunuz diye şirket kurmanıza gerek yok.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al