-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
ayda 2000 bin tl kazanan 2 tane film sitesi alırdım yerinizde olsam 4000 bin bunlardan kar ederdim 25 bini cıkarınca o sitelerin kazanclarıyla başka siteler açardım o siteleri büyütür bunlar batmadan elimden cıkarır yeni sitelere yönelirdim yerinizde olsam :D
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gelirli site alın. Ufaktan üniversite öğrencilerden içerik ekibi kurun. Gerisi size kalmış. Garanti yol diye bir şey yoktur desem de altın hesapları ve mevduat hesapları var illa garanti para istiyorsanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hangi sektöre yatkın olduğunuzu bilmeden, uzun süredir aklımda olan bir fikri sizinle paylaşmak istiyorum. Organik şekilde kasılmış bir instagram hesabı alıp, butiğe dönüştürebilirsiniz. Aliexpresste 5 10 Tl olan bir gözlük, instagram butiklerinde 25 30 liranın üstünde. İnsanlar, kargo süresi nedeni ile genelde aliexpress yerine butikleri tercih ediyor. bütçenizin bir kısmını instagram hesabına, bir kısmını reklamlara ayırıp, istediğiniz kategoride ürün alarak satışa başlayabilirsiniz. Fatura konusunda bilgim olmadığından birşey diyemiyorum fakat denemeye değer olduğunu düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam paranızı katlamak isterseniz kısa zaman içinde Gram Altın alıp satmayı önerebilirim. Yüklü miktarda alıp satarsanız daha fazla kar edebilirsiniz. Altın bu sıralar baya bir yükselişte geçen ay aldığım gram altını henüz satmadık ama şuanda bile baya bir kar yapmış bulunuyorum. Tavsiyem risksiz gram altın alıp satmanız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bence çok mantıklı bir iş taş ver taşı yiyorlar :) üremeleri çok fazla beslenmeleri diğerleri kadar maliyetli değil 50 kaz bir sene sonra 750 ediyor netten sadece kaz ciğeri fiyatı yazıp bakar mısınız en ünlü giyim markaları bile kaz tüyü kullanıyor ayda bir tüy yolunuyor bunların küçük bir hobi bahçesinde bile yapıla bilir bence imkan varsa yanında soluncan gübresi de güzel para kazandırır
1 kişi bu mesajı beğendi.