-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Merhaba,
AMP'yi etkinleştirdim ancak Webmaster Tools'ta "Geçersiz CSS stil sayfası" adlı bir hata gösteriyor.
"style amp-custom" etiketi içindeki metin (CDATA) izin verilmeyen "CSS !important" metnini içeriyor.
şeklinde bir hata gösteriyor AMP test sayfasında. Yardımcı olabilecek var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wordpress e kurmuş olduğunuz bir eklenti amp sayfasına etki ediyor. Özellikle görünüm için kurmuş olduğunuz eklentiler, ayrıca adsense için piyasada bulunan bazı eklentiler bu hatayı verebiliyor. Eklentilerinizi kontrol edin. Bir de hangi amp eklentisini kullaniyorsunuz.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
donanım
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yok mu bu konuyu bilen bir web master?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
donanım
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wp super cache eklentisi kullanıyorum. Ayarlarından baktım ancak nasıl hariç tutacağımı bulamadım. Ne yaptıysam olmadı. Bir süredir işlerden ilgilenemedim ancak şimdi bu hatayı veren sayfalar çoğaldı ve site trafiğinde ciddi bir düşüş yaşadım. Açıkçası amp geçtiğim için pişman bile oldum. Şimdi bir kaç deneme daha yapacağım. Eğer bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok minnettar olacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ben de bir türlü çözemedim. amp yi aktif ettiğim halde açılmıyor. yani mobilden siteye girdiğim zaman ampli görünüm değil klasik tema görüntüsü çıkıyor. bilen yardımcı olursa çok sevineceğim