ok35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Yurtdışında faliyet gösteren bir sitem var buradan paypal ile ödeme almak istiyorum ama malum ben Türkiye'deyim ve yurtdışında parayı alabileceğim kimse yok. VPN ile paypal hesabı açsam bir teyit felan gerekiyor mu ve parayı Türkiye'den çekmemin veya paypaldan başka bir yere aktarıp ordan hesabıma çekmenin bir yolu var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Yurtdışından açmış olduğun hesap en ufak güvenlik sorununda kapanır veya askıya alınır. Açmış olduğunuz hesaplar ülkeye göre 1500-2000 USD gibi para alma limitine sahiptir onay olmadan. Yurt dışında şirket açarak kullanmanızı öneririm.
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Banka kartı ekleyerek havale yapabilirsiniz.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende yakın bir zamanda böyle bir duruma düşmüştüm. ABD hesap açmıştım, ödemeler geliyor fakat ne çekebiliyor ne de parayı başka kullanıcıya gönderebiliyordum. Diğer ülkelerden de denedim fakat tüm yollar kapandığı için malesef öylece kaldı. Sonrasında bir tanıdığımın eski Bulgaristan hesabı üzerinden kullanmaya başladım 2-3 aydır öyle sorunsuz devam ediyoruz. Çok sıkıntılı iş. Youtube'da vs. Bulgaristan felan üzerinden eskiden açanların videoları var fakat artık onlarda da işlem yapılamıyor.