-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar arkadaşlar öncelikle başvuru yaptığım sitenin Blogger tabanlı olduğunu baştan söyleyeyim..
Adsense başvurma sonucunda gelen cevap bu;
Sayın Kullanıcımız,
Reklam kodunu kendi web sitenize uygulamak için Google AdSense hesabınızı genişletme konusunda gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik ve maalesef, şu anda bu başvuruyu onaylayamıyoruz. İş ortağı sitelerinde reklam göstermenize olanak tanıyan mevcut AdSense hesabınız, bu onaylanmama durumundan etkilenmez.
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
- Zor site dolaşımı
---------------------
Daha fazla ayrıntı:
Zor site dolaşımı: Web sitenizi gözden geçirirken, sitenizi dolaşmanın zor olduğunu gördük. Potansiyel dolaşım sorunları: login arkasında yer alan sayfalar, kırık bağlantılar, aşırı pop-uplar, çeviriciler, henüz açılmamış veya inşa aşamasındaki web sayfaları.
Bu konuda daha önce gelişime ve çözüme ulaşmış birileri var ise bana da yardımcı olabilir mi? Site adresi
www.dizihaber.club
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aaa evet şimdi farkettim hemen düzeltip tekrar başvuru gönderiyorum çok teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
theredor adlı üyeden alıntı
slider ile başlıklar karışıyor, sade bir tasarım yerine göz yoran tasarım var bana göre, ayrıca bu sebepten dolayı beni de onaylamadı ve şu ücretsiz temaya geçtim ve 3 aydır onay bekleyen sitem geçen gün temayı değiştirince onaylandı.
www.teknokula.org , linkteki sitenin tasarımındaki gibi sade bir tasarım her zaman daha çok onay aldırıyor.
Önerilerinizi dikkate alacağım..
1 kişi bu mesajı beğendi.