[SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=#9b59b6]Paketler Bütçeye UygunArkadaşlar burada kendi emeğimle yapabildiklerim ölçüsünde bir emek verip kazanç elde etmek istiyorum lütfen konumu baltalamayın Sizden Rica ediyorum[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Bazı Arkadaşlar benim tasarımımı beğenmedi :)Sağolsun @ahmetbaslik arkadaşımız bana bu tasarımı yaptı eski tasarımım - https://i.hizliresim.com/VrODzR.jpg
[COLOR=#9b59b6]Paketler Hakkında[/COLOR][COLOR=#9b59b6]Zengin Pakete Bulunan site [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial Black][SIZE=4]Dmoz kayıtlı[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#9b59b6] - [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial Black][SIZE=4]Platin Bumerang üyesi[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#9b59b6] DA-17 DP-28 Bir sitedir.Twitter Paylaşımı Takipçisi 8k olan bir hesaptır.[/COLOR]
[COLOR=#9b59b6]14 Adet [/COLOR][COLOR=#000000]blogger Alt yapılı[/COLOR][COLOR=#9b59b6] siteden Tanıtım yazısı verilecektir[/COLOR][COLOR=#9b59b6]Tüm Hesaplar Güncel Hesaplardır Tumblr Dahil.[/COLOR]
[SIZE=3]Paketler tamamen organik olarak, yani manuel olarak girişler yapılmaktadır.[/SIZE]
Bu çalışmayla ne kazanacaksınız
* Anahtar kelimelerde yükselebilirsiniz..
* İndex hızınınız artabilir.
* Doğal backlinkler kazanırsınız
* Sitenizin reklamı yapılmış olur
* Sitenizin Google gözünde ki değeri artar
* Alexa sıralamasında düşebilirsiniz
*Sitenizde hit artışı olacaktırÖdeme Yöntemi Banka Havale (Finansbank-Enpara) - Ziraat
Forum Dışı İletişim: skype beyuzman@hotmail.com - Mail beyuzman@gmail.com
Yapmanız gerekenler; maksimum 2 anahtar kelime ile seo yapılacak url adresini bize gönderin. Siparişiniz 24 Saate içinde teslim edilecektir.